Potem ko sta se Nina Dobrev in Ian Somerhalder pred dvema letoma razšla, naj bi zvezdnica 'Sostanovalke' zapustila šov 'Vampirski dnevniki', če bosta njen bivši fant in soigralec podaljšala pogodbo. Govori se tudi, da je igralec 'Anomalije' odgovoren za domnevno uhajanje gole fotografije Nine Dobrev, ki je krožila po spletu.

Glede na poročilo iz Pralnica slavnih, Nina Dobrev bo zapustila TVD, če bo njen bivši fant naslednjo sezono podaljšal pogodbo. Poročilo je tudi trdilo, da se bo zvezda 'Perks of Being a Wallflower' vrnila v 'The Originals'.

Poročilo je razlilo nekaj govoric, da je večina igralske zasedbe podpisana le za šest sezon šova.



Sem spadajo vse tri ravnateljice: Nina Dobrev , Ian Somerhalder , in Paul Wesley.

'V bistvu je Nina Dobrev producentom TVD jasno povedala, da če Ian Somerhalder ostane v oddaji, bo odnehala,' je dodalo poročilo.

To pomeni, da če bo Ian Somerhalder ostal naslednjo sezono, lahko producenti TVD Nino Dobrev prestavijo v 'The Originals' ali jo izpustijo iz pogodbe.

Medtem so po internetu krožile domnevne gole fotografije Nine Dobrev, ki sledijo množičnemu vdoru drugih zvezdnic, med katerimi sta tudi Jennifer Lawrence in Kate Upton.

Po govoricah so domnevne gole fotografije Nine Dobrev morda povezane z Ianom Somerhalderjem.

'Z vso dramo Nine in Iana, ki trenutno obkroža oba, se domneva, da je Ian morda poslal stare fotografije, ki jih je imel v telefonu, ki mu jih je Nina poslala, ko sta bila še skupaj,' poročajo iz Gack Hollywood je rekel.

Poročilo je tudi trdilo, da je Ian Somerhalder domnevno uhajanje golih fotografij morda vzel kot 'nekšno maščevanje' za svojo bivšo.

Nina Dobrev in Ian Somerhalder sta se ločila lani, potem ko sta bila par let. Spoznala sta se na snemanju uspešnice TV serije.

Potem ko sta se Nina Dobrev in Ian Somerhalder razšla, igralec 'Anomalije' zdaj hodi z zvezdnico 'Somraka' Nikki Reed.

Po drugi strani pa se je govorilo, da se bo zvezda 'The Roommate' srečala s številnimi znanimi osebnostmi, vključno z Orlandom Bloomom, Liamom Hemsworthom in članom skupine Muse Dominicom Howardom.