Netflix je pustil presenečenje za gledalce, ko so predstavili uradno zasedbo korejskega remakea filma 'Money Heist'.

Pretočni velikan je objavil na svojem uradni Instagram račun in potrdil močno igralsko zasedbo, ki bo vodila priljubljeno serijo. Sem spadajo Yoo Ji Tae, Jeon Jong Seo, Lee Won Jong in zvezdnik 'Prison Playbook' Park Hae Soo.

Spoznajte uradno zasedbo korejske adaptacije 'Money Heist'

Yoo Ji Tae bo upodobil profesorja, osebo, ki je ustanovila skupino in idejnega vodje ropa kraljeve kovnice Španije.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Netflix Korea (@netflixkr)

Je tudi mlajši brat Berlina, drugi poveljnik, ki trpi za neozdravljivim zdravstvenim stanjem, ki ga bo upodobil Park Hae Soo.

Kar zadeva Tokio, živahno članico tolpe, jo bo upodobil Jeon Jong Seo, medtem ko naj bi nekdanji rudar, ki je postal kriminalec po imenu Moskva, igral 55-letnega Leeja Won Jonga.

Razvpiti člani sindikata zaključujejo Kim Ji Hoon kot Denver, Jang Yoon Joo pa bo strokovnjak za ponarejanje, Nairobi.

Poleg tega bo Park Jung Woo ljubezen Tokia in tehnološki strokovnjak Rio.

Kim Ji Hun naj bi igral lik veterana srbskega vojaka Helsinki, Lee Kyu Ho pa bo upodobil Osla, bratranca iz Helsinkov, roparja in vojnega veterana.

Poleg zloglasnih članov tolpe ekipa delovne skupine vključuje Kim Yunjin kot Seon Woojin in Kim Sung-o kot agenta posebnih enot Cha Moohyuk.

Zanimivo je, da se bo zvezdnik 'Parazita' Park Myung Hoon pojavil tudi kot Arturo Román, vendar bo spremenil ime lika v Cho Young Min.

V primeru, da ste ga zamudili: Pet zabavnih dejstev o Yoo Ji Taeju

Potrjeno, da ima 'Money Heist' korejsko prilagoditev

Konec leta 2020 je večmilijardno podjetje vodil Reed Hastings, Marc Randolph pa je napovedal, da bo v sodelovanju z Contents Zium in BH Entertainment nastala korejska priredba priljubljene španske kriminalne dramske serije o ropu.

V prejšnjem poročilu avtorja Raznolikost , prihajajočo remake bo vodil Kim Hong-sun, čigar znana dela so 'Voice,' 'The Guest' in 'Black'.

Za ustvarjanje težko pričakovane 12-delne oddaje s slavnim režiserjem sodelujeta Ryu Yong Jae in njegova skupina scenaristov, ki sta sodelovala tudi z izvirno serijo Netflix 'My Holo Love' in komedijo-dramo 'Psychopath Diary' iz leta 2019. '

Poleg tega je publikacija zapisala, da je Alex Pina, ustvarjalec in izvršni producent 'Money Heist' ali 'La Casa de Papel', pojasnil, da južnokorejski ustvarjalci že leta delajo na vzpostavitvi 'svojega lastnega jezika in avdiovizualne kulture. '

Poleg tega je poudaril, da je lokalna ekipa znala 'preseči kulturne meje in postati referenčna točka za tisoče gledalcev po vsem svetu, zlasti med mladimi.'

Pina je tudi omenil, da se veseli remakea 'Money Heist', saj bo to za gledalce 'La Casa de Papel' povsem nova izkušnja.

'Zato se mi zdi fascinantno, da je svet 'La Casa de Papel' tako privlačen za korejske ustvarjalce, da naredijo priredbo. Tudi dejstvo, da se dogajanje dogaja na Korejskem polotoku, se mi zdi mejnik, nad katerim sem res navdušen,« je omenil, kot je pridobil Variety.

PREBERI VEČ:[POTRJENO] Kmalu bo na sporedu korejski remake Netflixove hit serije 'Money Heist'!

KDramastars je lastnik tega članka.

Napisala Geca Wills