'Neskončna ljubezen' Jung Kyung Ho je lagal Ryu Soo Youngu, da je oče otroka Hwang Jung EUm.

17. avgusta je na oddaji SBS vikend drama 'Endless Love'th, Han Kwang Chul (igra ga Jung Kyung Ho) je začel govoriti ostre besede Han Kwang Hoonu (ki ga igra Ryu Soo Young).

Na ta dan je Han Kwang Hoon videl članek, da je Suh In Ae (igra ga Hwang Jung Eum) noseča z otrokom Han Kwang Chula. Nato je Han Kwang Hoon poklical Suh In Ae. Han Kwang Hoon je rekel: 'Potem hočeš, da verjamem, da je članek resničen, kajne? Pravzaprav pravite, da je In Ae noseča z vašim otrokom? Kaj se je zgodilo z In Ae?'V tej epizodi je In Ae videl Kwang Hoona, potem ko je prišel iz zapora. Takoj, ko ga je zagledala, je začela jokati in točiti solze z besedami: 'Vse, kar sem hotela, je, da te spet vidim. Edina oseba, v katero moram verjeti, si ti.' Te solze je prelila ob edini osebi, za katero je bilo mar Kwang Chula. Odpovedal se je vsemu svojemu bogastvu in dragocenostim, da bi poskušal rešiti In Ae iz zapora, ker je začel resnično in iskreno skrbeti zanjo.

Medtem je 'Endless Love' drama SBS, ki obravnava življenja likov od 70. let prejšnjega stoletja do danes. Prikazuje, kako so sanje treh ljudi prepletene z njihovimi individualnimi ambicijami in romantiko. Lee Hyeon Jik je producent, pisatelj pa Na Yeon Sook.