Song Kang in Park In Hwan se v 6. epizodi 'Navillera' soočata z zahtevno situacijo.

V zadnji epizodi tvN drame se Lee Chae-Rok skuša vrniti na pravo pot, potem ko je bil pretrpljen, medtem ko Sim Deok-Chool kaže znake duševnega poslabšanja.

Lee Chae-Rok se poškoduje zaradi Yang Ho-Beoma

Yang Ho-Beom se je tega naučil Lee Chae-Rok je bil sprejet na avdiciji in ker je njegov sovražnik številka ena, to zanj ni dobra novica.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli uradni račun tvN drama (@tvndrama.official)

Odšel je v svojo stavbo in se soočil s Chae-Rokom, da mu ne bo dovolil, da se dvigne visoko. Nato je pojasnil, da vstop v balet ni lahek, in mu povedal, da še vedno lahko začne novo življenje.

Jezen zaradi tega, kar je povedal 23-letnik, je Yang Ho-Beom (Kim Kwon) udaril Chae-Roka in mu na koncu poškodoval nogo, potem ko je padel s stopnic.

Ker se zaveda, da je šel predaleč, ga pogleda navzdol in okleva, ali bo pomagal Chae-Roku.

Na srečo je Sim Deok-Chool prišel do njega in videl Chae-Roka, ki leži na tleh in se drži za noge.

PREBERI VEČ: Song Kang govori o svoji novi drami 'Navillera' + deli svoje misli o tem, da bi ga poimenovali 'Sin of Netflix'

Lee Chae-Rok je podvržen zdravniški oceni

Med zdravniškim pregledom je Oh Joong-Sik (Lee Hwa-Ryong) Deok-Choolu in Ki Seung-Jooju (Kim Tae-Hoon) pojasnil, da ni bilo zlomov in je šlo le za blago poškodbo; vendar morajo biti noge Chae-Roka v gipsu. To pomeni, da več dni ne bo mogel vaditi baleta.

Sim Deok-Chool je kot njegov menedžer pomagal Chae-Roku pri njegovem okrevanju. Prinesel mu je bergle za podporo noge in celo invalidski voziček, ki si ga je sposodil pri zdravniku ortopedu.

Poleg tega 70-letnik poskrbi, da Chae-Rok uživa le zdravo hrano, da pospeši okrevanje. Njegova žena Choi Hae-Nam (Na Moon-Hee) je celo obiskala baletnika, da bi prinesla sveže sadje in preverila, ali je v redu.

Lee Chae-Roku so svetovali, naj preskoči tekmovanje

Chae-Rok si je hitro opomogel, vse po zaslugi njegovega skrbnega in učinkovitega menedžerja.

Med obiskom pri zdravniku Oh Joong-Sik potrdi, da je okrevanje potekalo dobro. Takoj se vrne k vadbi, medtem ko Deok-Chool pazi nanj.

Vendar je Ki Seung-Joo negotov glede svojega delovanja, kar bi lahko dolgoročno vplivalo na njegovo počutje.

Vidi, da Chae-Rok jemlje zdravila proti bolečinam in si prizadeva trenirati vsak dan. To ga spominja na njegovega mlajšega jaza, zaradi katerega se je odločil opustiti balet.

6. epizoda 'Navillera' je pokazala tudi, da je Ki Seung-Joo dal Chae-Roku eno najzahtevnejših odločitev, ki jih mora sprejeti.

Kljub njegovi želji po nastopu na odru in pripravljenosti vsak dan trenirati, mu je mentor svetoval, naj preskoči tekmovanje, sicer bi lahko končal tako kot on. Pojasnil je, da sta mu njegova trma in aroganca uničili kariero in ne želi, da bi Chae-Rok doletela enaka usoda kot on.

Sim Deok-Chool kaže znake demence

Choi Hae-Nam je bila presenečena, da je njen mož pozabil njuno obletnico poroke. To je bil edini čas, ko se Deok-Chool ni spomnil enega najpomembnejših dogodkov v njunem zakonu.

Da bi nadoknadil ženo, jo je pogostil v elegantni restavraciji in prosil, če se lahko fotografirata.

Po obilnem obroku se je par po naročilu Hae-Nam odpravil v vodni park. Med njunim hitrim odmorom je 70-letnik svoji ženi rekel, da jima bo prinesel hrano.

Medtem ko je bil na liniji, je slišal mlado dekle jokati in iskati svojo mamo. Deok-Chool ji je sledil, a je na koncu izgubil otroka in ostal v neznanem delu parka.

Po drugi strani pa je Hae-Nam zaskrbljena, da se njen mož še ni vrnil. Poskuša doseči svoje otroke, a nihče ne prevzame njenega klica. Na koncu pokliče Chae-Rok na pomoč.

Videti je, da ima Deok-Chool težave s spominom, kar je znak demence.

PREVERITE TUDI:Navillera Epizoda 5: Song Kang najde novo družino v Parku v Hwanu

KDramastars je lastnik tega članka.

Napisala Geca Wills