Zmagovalka Tonyja Laura Benanti je bila izbrana, da se pridruži igralski zasedbi filma 'Nashville' v tej sezoni in bo igrala vlogo Sadie Stone.

Ustvarjalci 'Nashvillea' so potrdili, da ne bo le Benanti najnovejši glas v tej sezoni, ampak bo tudi edini glas, ki bo pritegnil srce in pozornost skečljivega izvršnega direktorja založbe Jeffa Fordhama.

Tekačica Dee Johnson je opisala Sadiein lik in odnos, ki ga bo imela z Rayno.'Sadie je nekdo, ki konča na Rayninem radarju. Povezujejo se kot ženske v tem poslu, ki nimajo, recimo, prtljage, ki jo ima Rayna z Juliette ... Vidimo, da se razvija zanimivo prijateljstvo,« je povedal Johnson. TV linija .

Medtem je bila objavljena tudi serija fotografij, posnetih iz prve epizode sezone 'Nashville's, Vodnik za spojlerje poročali.

Na eni od dveh fotografij je bil Stone fotografiran s Fordhamom. Oba sta bila predstavljena, kako gledata Stoneov telefon. Presenetljivo je, da je na Fordhamovem obrazu nasmeh.

Na drugi fotografiji je Stone sama uživala v času v baru. Ni jasno, ali sta se s Fordhamom prvič srečala ali ne, vendar se glede na njeno obleko na obeh slikah zdi zelo verjetno.

Tretja sezona 'Nashville' se bo začela s prvo epizodo sezone 1. oktobra in bo z naslovom 'How Far Down Can I Go', KSiteTV opozoriti.

ABC je prav tako razkril uradni opis prve epizode, ki se glasi: 'Potem ko je Willov prvenec prevzel Raynino drugo mesto, je bolj kot kdaj koli prej odločena, da bo Highway 65 in njen posnetek postala uspešnica. Po drugi strani se odloči za nekaj novih in nepričakovanih priložnosti za publiciteto, vključno z obiskom 'Good Morning America', kjer jo na odru preseneti njen prijatelj Luke Bryan.'