Teaserji za drame naj bi gledalce navdušili nad prihajajočo dramo. In novi teaser za Oh My Venus bo verjetno naredil prav to.

Drama KBS je izdala romantičen teaser, ki prikazuje dve zvezdi drame, ki se igrata na postelji, kar v veliki meri predvideva, da bosta lika končala na enem.

V teaserju se lik Shin Min Ah uleže na posteljo in lik So Ji Sub se približa. Sprva se zdi, da pozdravlja njegov objem, potem pa uporabi moč svojih nog in rok, da ga pripne.Nato pravi, da 6. novembra prihaja drama, ki ji ne morete izstopiti.

Oboževalcem ni bilo treba prepričevati, da obstaja kemija med tema dvema zvezdnikoma, ki sta se skupaj pojavila v seriji nepozabnih oglasov Giordano. Morda se je napovednik skliceval na dejstvo, da So Ji Sub v tej drami igra trenerja. On trenira lik Shin Min Ah, da bi prišel v tako dobro formo, da bi ga lahko premagala.

Shin Min Ah igra Kang Joo Eun, 33-letno žensko, ki sredi svoje zaposlene odvetniške kariere poskuša sprejeti fitnes in bolj zdrav način življenja. So Ji Sub je Kim Young Ho, priznana hollywoodska osebna trenerka, katere osebnost je v nasprotju z Joo Eun, ko jo poskuša spraviti v formo.

Lik Joo Eun je navdihnjen, da se spravi v formo, ko vidi, kako je spremenilo življenje njene najboljše prijateljice in odvetnice, ki jo igra Yoo In Young.

Tako so oboževalci Ji Suba že navdušeni, da se bo vrnil na male zaslone, saj je bila njegova zadnja drama iz leta 2013 uspešnica Hong Sisters The Master's Sun s soigralcem Gong Hyo Jin. Od takrat je osredotočen na svojo glasbo, julija 2015 je izdal pesem So Ganzi. Njegova pesem je nastala v sodelovanju s hip hop skupino Soul Dive.

Shin Min Ah je bila nazadnje na malih zaslonih v filmu Arang in Magistrat leta 2012. Od takrat je nastopila v treh filmih, The X, Gyeongju in My Love, My Bride.

Kaj menite o tem napovedniku?

Premiera drame je 16. novembra po finalu Cheeky A Go Go.