'Modern Farmer', k-drama o razočarani skupini, ki poskuša živeti podeželsko življenje, se začne ta konec tedna. Drama, v kateri igrajo Lee Hongki s FT Islanda, Park Min Woo, Lee Si Un, Lee Ha Nui in Kwak Dong Yeon, je zadnja v zapuščini k-drame o fantih v skupini.

V tej drami se izgorela rock skupina Excellent Souls preseli na deželo, da bi ustvarila novo življenje. Ne le, da ni prva oddaja o malikih ali edina drama, v kateri maliki igrajo idole; to niti ni prva vloga Leeja Hongkija v k-drami, ki igra idola. Ampak to je v redu, ker je k-drame o skupinah običajno zabavno gledati.

Tukaj je še nekaj drugih k-dram, ki so prišle prav za ljubitelje glasbe.'My Lovable Girl': Ta trenutno predvajana drama z resničnimi idoli, ki igrajo vloge idolov, prikazuje nekatere temnejše plati zabavne industrije. Veliko je zabadanja v hrbet in rivalstva. Toda Rain, Krystal Jung iz f(x) ter L in Hoya iz Infinite ustvarjajo verjetne glasbene like, ki si pomagajo ustvarjati uspešnice.

'You're Beautiful': Prva vloga idola Leeja Hongkija je bila v tej zgodbi o nuni, ki jo igra Park Shin Hye, ki se pretvarja, da je članica skupine, v kateri sta bila Jang Geun Suk in Jung Yong Hwa. Vsi igrajo glasbo in v ANJELL-u so ustvarili tako všečno skupino, da so oboževalci drame želeli, da še naprej skupaj nastopata.

'Heartstrings': Jung Yong Hwa iz CNBlue je igral tudi glasbenika v tej drami. Park Shin Hye igra študenta tradicionalne korejske glasbe, ki pade na njegove rokerske čare.

'Mary je ostala zunaj vso noč': Jang Geun Suk je v tej drami igral indie rockerja. Živi v garaži, okrašeni z grafiti, ki si je ne more privoščiti ogrevanja, a je v redu, ker živi za svojo glasbo. Nato spozna lik Moon Geun Young in ga nagovorijo, naj se pretvarja, da se poroči z njo.

'Shut Up Flower Boy Band': 'My Lovable Girl' tudi L-jeva ni prvič igrala idola. Bil je član cvetličnega fantovskega benda, ki je bil izbran kot najverjetneje uspešen kot pripravnik idola. V tej skupini je igral tudi novi kralj romcomov Sung Joon. Drugi člani skupine so bili Lee Hyun Jae iz indie skupine Mate in tekmovalca Superstar K Kim Ye Rim in Kim Min Suk.

'Ženska, ki se še vedno želi poročiti': razmerje v tej drami se začne, ko junakinja, ki jo igra Park Jin Hee, prereže kitarski akord, ki pripada glasbeniku, ki ga igra Kim Bum. Njen lik voditeljice novic sčasoma postane oboževalec številka ena njegove priljubljene indie skupine.