Ker mrzlica 'Meteor Garden' prizadene regijo jugovzhodne Azije, bo oboževalcem to všeč. Jerry Yan iz Meteor Gardena 'Dao Ming Si' bo igral sovražnika Lupina v prihajajočem filmu Lupin III v živo!

Anime News Network poroča, da bo zgodba filma Lupin III v živo spremljala Lupina in njegove partnerje v zločinu, preden sta postala tolpa. Infiltrirali se bodo v visoko varnost skrinje Navarone, velikanskega sefa, podobnega trdnjavi, da bi zahtevali škrlatno Kleopatrino srce v notranjosti. Rečeno je, da bo kdor ima ta zaklad, 'združil svet'.

V filmu igrajo Tadanobu Asano kot detektiv Kōichi Zenigata, Gou Ayano kot Goemon Ishikawa, Shun Oguri kot Lupin, Tetsuji Tamayama kot Daisuke Jigen in Meisa Kuroki kot Fujiko Mine. Izvirni lik, Lupinovega sovražnika Michaela Leeja, bo igral Jerry Yan iz 'Meteor Garden' in F4. Med drugimi igralci sta tudi južnokorejski igralec Kim Joon (Južnokorejka Hana Yori Dango) in tajski igralec Thanayong Wongtrakul (Človek od nikoder).Anime News Network je tudi opozoril, da je Oguri opravil 10 mesecev treninga s palicami in izgubil približno 18 kilogramov za vlogo. Uporablja najljubši Walter P38 Lupina III, medtem ko Tamayama nosi znani Smith & Wesson Model 19 Combat Magnum kot Jigen. Kuroki je v vlogi Fujiko izvajala lastne žičnate kaskade.

Prva priredba Lupina III v živo v štirih desetletjih se bo začela 30. avgusta. Film so začeli snemati 3. oktobra in končali glavno fotografijo 26. decembra. Produkcijo so snemali na Japonskem, Tajskem, Hong Kongu, Singapurju in na Filipinih.