Madonna je močno padla sredi svojega zelo razburjenega nastopa na podelitvi nagrad Brit Awards v sredo 2015 v Londonu. Zaradi uresničitve besedil njenega novega singla 'Living For Love' je pevka trdo padla po stopnišču in odvrgla mikrofon. Oglejte si njeno padec med nastopom in več o dogodku preberite spodaj!

Madonnina velika vrnitev na podelitev nagrad 'Brit Awards' po 20-letni odsotnosti ni potekala tako grozno, kot so morda upali njeni oboževalci. Čeprav je nemogoče reči, da je šlo narobe, je pevka na začetku svojega nastopa 'Living For Love', ko jo je plesalka vlekla za ogrinjalo, poletela nazaj po stopnicah.

Če ste vraževerni, kaj pa tale zvita ironija: popolnoma nova pesem vsebuje besedilo 'Dvigni me gor in gledal me, kako se spotaknem', pa tudi 'Vnesel me v nebesa in pustil, da padem dol.'Samo naključje? Oglejte si spodnji videoposnetek:

Zaradi okvare garderobe ali plesalke, ki se je resno zapletla, je Madonna doživela velik šok. Zaradi bolečega padca je legendarna izvajalka zgrešila več besedil v pesmi, potem ko ji je odvrgel mikrofon.

Kljub temu je bil superzvezdnik kljub okoliščinam dober šport. Madonna je vzela v roke mikrofon in kljub incidentu nadaljevala z nastopom, čeprav je bil njen glas sprva tresoč.

Medtem ko si je opomogla do konca nastopa 'Brit Awards' 2015, je bilo jasno videti, da Madonnina velika vrnitev ni bila takšna, kot je načrtovala.

Kaj menite o veliki Madonnini vrnitvi na oder 'Brit Awards'? Se vam zdi, da je kljub grozljivemu padcu delovala dobro? Boste še kdaj videli besedilo 'stumble' in 'fall down' iz pesmi 'Living For Love' enako? Zvok off v oddelku za komentarje spodaj!