Oboževalci 'Vincenza' morajo biti navdušeni - nekateri izmed članov igralske zasedbe megahita K-Drama so se pravkar zbrali! ThePredsednik Oh My Consigliere Lim Chul Soo, alias Mr. An, je zdaj sostanovalec s svojima soigralcema iz filma 'Vincenzo' Song Joong Kijem in Yang Kyung Won!

Zgodovina D&C ponosno pozdravlja Lim Chul Soo na krovu!

16. julija je domača agencija Song Joong Kija in Yang Kyung Wona, History D&C uradno objavila na svoji objavi na Instagramu, da je večnamenski igralec Lim Chul Soo zdaj del njune družine.

Lim Chul Soo, Song Joong Ki(Foto: tvN Instagram)

Glede na zgodovino D&C, 'Z igralcem Limom Chul Soojem smo podpisali ekskluzivno pogodbo. Veselite se njegovih prihodnjih dejavnosti.'Lim Chul Soo je bil znan po svoji široki paleti igranja, še posebej ko gre za komedijo, njegov smisel za humor in naravni talent pa vedno znova zabavata gledalce. Njegova prejšnja drama 'Vincenzo', ki je v prvi polovici leta 2021 postala ena izmed priljubljenih kriminalno-komičnih serij, je na mnoge pustila velik vtis, ne samo doma, ampak tudi v tujini.

Odred Vincenzo(Foto: uradni Instagram tvN)

Zlasti njegova zveza z igralcem Song Joong Kijem je postala priljubljena tema, ko se je drama še predvajala. Na platnu je bila očitna kemija njihovih likov, zaradi česar so gledalci še bolj uživali v seriji.

Preberite tudi: 'Vincenzo' kraje prizorov, na katere ne moremo zadržati oči

Vincenzo Ep 13 Still(Foto: uradni Instagram tvN)

Potem ko je 'Vincenzo' končal oddajo, je Lim Chul Soo v enem od svojih intervjujev povedal, da je bil že prej res oboževalec Song Joong Kija zaradi njegove igre in je bil dovolj hvaležen, da je z njim delil zaslon skozi dramo 'Vincenzo. '

V primeru, da ste zamudili: Lim Chul Soo odpira svojo čudovito kemijo s Song Joong Kijem v filmu 'Vincenzo'

Igralsko potovanje Lim Chul Sooja, ki se začne od iger do uvrstitve v mainstream

Medtem je Lim Chul Soo debitiral v predstavi 'The Seagull' že daljnega leta 2004. Zaradi svojega nastopa je pustil globok vtis na ljudi in njegova solidna igra je bila prepoznana, zaradi česar je delal več projektov od odra do odra. dejavnosti na zaslonu.

Lim Chul Soo(Foto: uradni Instagram tvN)

Lim Chul Soo izstopa tudi s svojo upodobitvijo v romantični drami 'Crash Landing on You' iz leta 2020 kot Park Su Chan, vodja življenjskega zavarovanja Yoon Se Ri (Son Ye Jin). Gledalci so ga hvalili, ker je realistično prikazal obup pisarniškega delavca živega tipa.

Zdaj, ko je Lim Chul Soo že v istem podjetju s svojimi soigralci 'Vincenzo', se številni uporabniki interneta že veselijo njunega sodelovanja pri projektu.

Po drugi strani pa se bo Lim Chul Soo pojavil v napeti seriji 'Voice 4'.

Morda bi vam bilo všeč tudi: Igralska zasedba 'Vincenzo' se spreminja še nikoli videnih fotografij na Instagramu + Oglejte si zadnje posnetke iz zakulisja

Kaj lahko rečete o mini ponovnem srečanju zasedbe 'Vincenzo'? Delite svoje misli z nami v komentarjih!

Za več novic in posodobitev o K-dramah, K-filmih ter slavnih osebnostih imejte svoje zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisal Shai Collins.