Igralci 'Squid Game', Lee Jung Jae, Jung Ho Yeon, Park Hae Soo, Kim Joo Ryoung in Anupam Tripathi, so se oblekli in bili vsi glamirani za podelitev nagrad SAG 2022.

Južnokorejski zvezdniki so osupnili, ko so s svojim osupljivim videzom osvetlili rdečo preprogo poleg najsvetlejših hollywoodskih zvezd.

28. februarja je letna slovesnost z zvezdami, ki je potekala v Barker Hangarju v Santa Monici, zbrala najboljše med najboljšimi, da bi počastili vrhunske televizijske in filmske predstave v zadnjem letu.'Succession', 'House of Gucci', 'The Power Of The Dog' in 'Ted Lasso' z več nominacijami, je Netflixova serija o preživetju s temo iger 'Squid Game'.

Kaj so nosile zvezde 'Squid Game' na rdeči preprogi SAG Awards 2022

Squid Game SAG Awards 2022(Foto: Netflix Golden Official Instagram)
Squid Game SAG Awards 2022

Od ikoničnega zelenega kombinezona so zvezde 'Squid Game' navdušile množice s svojimi elegantnimi videzi, ki niso na voljo na vzletno-pristajalni stezi za letno slovesnost.

Kim Joo Ryoung, ki je igrala igralca 212 Han Mi Nyeo, je pozirala pred kamerami in je bila videti mladostno oblečena v barvito dolgo obleko ombre v mavrični temi s cevastim vrhom in mehko silhueto, ko jo je kombinirala z debelo diamantno ogrlico.

Squid Game SAG Awards 2022 Kim Joo Ryoung(Foto: Netflix Golden Official Instagram)
Squid Game SAG Awards 2022 Kim Joo Ryoung

Po poročanju Us Magazine nosi kolekcijo Resort 2022 iz Zimmermanna.

Soigralka Jung Ho Yeon, ki je prevzela vlogo severnokorejskega prebega Kang Sae Byeoka, blesti v čudoviti po meri izdelani obleki Louis Vuitton s podrobnimi dragulji, ki popestrijo klasični LBD.

Squid Game SAG Awards 2022 Jung Ho Yeon(Foto: Netflix Golden Instagram)

Od kraljic 'Squid Game' si poglejmo gospode, ki so blesteli na rdeči preprogi SAG Awards 2022.

Lee Jung Jae je izgledal elegantno s svojo mornarsko obleko, medtem ko je drugi glavni zvezdnik Park Hae Soo pokazal svoj klasični črni smoking.

Nazadnje je Anupam Tripathi, ki je upodobil št. 199, Alija Abdula, v svoji turško modri obleki videti elegantno.

Squid Game SAG Awards 2022 Lee Jung Jae(Foto: Netflix Golden Instagram) (Foto: Netflix Golden Instagram) (Foto: Netflix Golden Instagram)

Ali je 'Squid Game' zmagal na SAG Awards?

Netflixova serija K 'Squid Game' še naprej podira rekorde, potem ko je prejela več priznanj na podelitvi nagrad SAG 2022.

Serija 9 epizod je bila nominirana v štirih kategorijah - izjemna predstava ansambla v dramski seriji, moški igralec v dramski seriji, ženska igralka v dramski seriji in izjemna predstava kaskaderskega ansambla v televizijski seriji.

PREBERI VEČ:So-izvršni direktor Netflixa Ted Sarandos uradno potrjuje 'Squid Game 2'

Zanimivo je, da je bila serija na temo preživetja prva korejska televizijska oddaja in serija v tujih jezikih, ki je prejela priznanje Ceha filmskih igralcev.

V prejšnjem intervjuju je režiser in ustvarjalec 'Squid Game' Hwang Dong Hyuk izrazil hvaležnost po nominaciji in opozoril, da je to njegov 'najsrečnejši trenutek' doslej in ga spomni na 'vse dni, preživete na prvih srečanjih z igralsko zasedbo, avdicijah , obisk gledališč, da bi si ogledali njihove predstave, branja scenarijev, vaje in dneve na snemanju.'

V primeru, da ste ga zamudili:'Squid Game' in glavni zvezdniki Lee Jung Jae, Jung Ho Yeon so osvojili trojno krono na SAG Awards 2022

Nato sta na podelitvi nagrad SAG 2022 'Squid Game' in njeni glavni zvezdi Jung Ho Yeon in Lee Jung Jae domov odnesla trojno krono!

Lee Jung Jae je prejel nagrado za najboljšega igralca. Zvezdnik 'Squid Game' se je zapisal v zgodovino, saj je kot prvi azijski moški igralec, ki mu je to uspelo na podelitvi nagrad Screen Actors Guild Awards.

Jung Ho Yeon pa je postala čustvena, ko je imela svoj govor ob zmagi za izjemno predstavo igralke v dramski seriji.

Medtem je 'Squid Game' prejel nagrado TV Comedy/Drama Series Stunt Ensemble.

Poleg zmag SAG Awards 2022 je 'Squid Game' prejel številne kategorije različnih prestižnih nagrad.

Vključuje nagrado Gotham Independent Film Award za prelomno serijo, nagrado People's Choice za najljubšo predstavo Bingeworthy in rekordnega najboljšega stranskega igralca v seriji, miniseriji ali filmu za TV na Zlatih globusih 2022.

KDramastars je lastnik tega članka
Napisala Geca Wills