8. maja je Innisfree izdal prvo epizodo spletne drame 'Summer Love', v kateri igrata Lee Min Ho in Yoona iz Girls' Generation. Spletna serija se začne v kavarni, ko Lee Min Ho in njegovi izmišljeni moški prijatelji razpravljajo o Yooninem odvratnem razmerju.

Prizor se obrne na Yoono, ki se je morda pravkar prepirala s svojim fantom. Začne se v znanem pogovoru z Lee Min Hoom in njegovimi prijatelji, pri čemer se zdi, da se odmika srečanja s svojim fantom.

Z angleškimi podnapisiLee Min Ho in Yoona sta se prej skupaj pojavljala v oglaševalskih akcijah. Obe zvezdnici sta služili kot predstavnica za Innisfree in blagovno znamko Eider na prostem. Vendar pa mini drama 'Poletna ljubezen' gledalcem prinaša nadrealističen pridih. Yoona je javno povezana s solo vokalistom in igralcem Leejem Seung Gijem, ki je znan kot eden od kraljev odobravanja. Lee Min Ho se druži s Suzy iz Miss A, ki je tudi splošno znana po svojih pogodbah o pooblastilu.

Štiri zvezdice so elektrarne, ki še naprej privabljajo nove posle in kljubujejo konvencionalni teoriji, da idoli in igralci ne morejo učinkovito vzdrževati javnih odnosov. Februarja 2015 je CNN prepoznal Yoono, ki je tudi tiskovni model za Clean & Clear, kot eno od imen gospodinjstev, ki poganja norost korejskih lepot na azijskem trgu.

Yoona trenutno snema kitajsko dramo 'Bog vojne Zhao Yun'. Serija, ki je znana tudi kot 'Wu Shen Zhao Zi Long', je zgodovinska romantična drama s 60 epizodami, ki je načrtovana za predvajanje na celinski kitajski mreži Hunan TV. Yoona upodablja ljubezensko zanimanje Zhao Yun (Lin Gengxin). Zmedena je, ko izve, da je bil Zhao Yun odgovoren za umor njenega očeta. 'God of War Zhao Yun' naj bi bil predvajan v drugi polovici leta 2015.