Zvezdnika Hallyu Leeja Min Hoa njegova množica oboževalcev pogosto imenuje 'Lee Min Hot'. Na najnovejših fotografijah iz Lotte Duty-Free igralec ustreza temu vzdevku.

9. julija je Lotte Duty-Free na svojem uradnem mestu delila serijo fotografij, na katerih je prikazana zvezda 'Gangnam 1970'. Račun Weibo . Slika prikazuje Leeja v elegantnih svečanih oblačilih, s poudarkom na njegovem prodornem pogledu.

Mednarodni predstavnik za Lotte-Duty Free, Lee je upodobljen na celotnem spletnem mestu in na računu podjetja Weibo, poleg zvezd, vključno s Park Shin Hye in Kim Soo Hyun.Fotografije so sledile novici, da je Lee prejemnik cenjene nagrade Producer's Choice na 16.Mednarodni filmski festival v Bucheonu. Nagrada Producer's Choice je najvišje priznanje, ki ga lahko prejmete na festivalu. Prejšnji prejemniki so Jun Ji Hyun in Lee Byung Hun. Medtem ko je najbolj znan po dramah 'Boys Over Flowers' in 'The Heirs', bo Lee prejel priznanje za svojo izjemno filmsko vlogo v zgodovinskem kriminalnem filmu 'Gangnam 1970'.

28-letni igralec je pred kratkim praznoval rojstni dan in še naprej izkazuje svoj brezčasen videz.

7. julija je ustvaril noro, ko je prek svoje Facebook strani delil soparne fotografije brez srajce. Več kot 16 milijonov oboževalcev, ki jih spremlja, je za ELLE prejel montažo posnetkov, ki so bili posneti med njegovim obiskom v Los Angelesu.

Na velika platna se bo vrnil z vlogo v prihajajoči korejsko-kitajski koprodukciji 'Bounty Hunters'. Občinstvo še naprej pričakuje objavo njegove soigralke, špekulacije o morebitni igralski zasedbi Yang Mi ali Angelababy.

---------------------------

O pisateljici: Adrienne Stanley je urednica KDramastars. Je tudi pisateljica za KpopStarz, MTV Iggy, Viki in KCON blog CJ Entertainment. Njene strasti vključujejo ljubezen do K-popa in azijske drame. Ko ne piše, visi na Twitterju (@retrogirladdy).