16. oktobra je svetovni slaščičar Ferrero Rocher izdal prvo celotno reklamo iz svoje težko pričakovane oglaševalske kampanje z Lee Min Hoom.

Zvezdnik Hallyu je pogumen in prijazen, ko odhaja iz butika s škatlo čokolad Ferrero Rocher pri sebi.

Skoči na skuter in vzbudi podobo italijanske elegance, preden se poda po slikovitih ulicah Rima.Vsak prizor nadaljuje predpostavko, da bo šel ven na zmenek, še posebej, ko zamahne pri cvetličarni, da bi nabral eno samo vrtnico z dolgim ​​steblom. Ko pa prispe v razkošno vilo, ga pozdravi ženska, ki ni njegova dekle iz resničnega življenja Suzy.

Njegova prva reklama za Ferrero Rocher poudarja hvaležnost za gostoljubje, saj hostesi zabave podarja škatlo ikoničnih bonbonov.

Ferrero Rocher je zadnji v njegovem naraščajočem arzenalu donosnih zaznamkov, ki se še naprej kopičijo po uspehu njegove nedavne kampanje za Korejsko turistično organizacijo, ki je v manj kot dveh mesecih zbrala več kot 22 milijonov ogledov na YouTubu.

Teaser za njegovo reklamo Ferrero Rocher je v štirih dneh zbral več kot 1,1 milijona ogledov, kar ponazarja njegov vse večji vpliv kot predstavnik izdelka.

S serijami, kot sta 'Boys Over Flowers' in 'The Heirs', je močno vplival na mednarodne oboževalce Hallyu.

15. oktobra l. Novice Yonhap objavila rezultate nedavne raziskave, ki jo je opravil KBS World Radio. Po anketi 3000 arabskih potrošnikov je 14,8 odstotka udeležencev imenovalo Lee Min Hoja kot prvo osebo, ki pride na misel, ko pomislijo na Korejo.

Ta raziskava je igralca 'Gangnam 1970' označila za najbolj priljubljeno korejsko zvezdo Arabcev, kar še dodatno dokazuje njegov pomen kot globalni obraz vala Hallyu.

----
Adrienne Stanley je sodelujoča urednica pri Kiltandkeeley. Je tudi avtorica glasbe pri KpopStarz, MTV Iggy in drugih publikacijah. Ko ne posluša 'We Like 2 Party,' jo je mogoče najti na Twitterju. (@retrogirladdy).