Lee Jong Suk je zaslepil v Pradi od glave do pet za zadnjo številko Arena Homme+ Korea.

Južnokorejski srčni izbranec je objavo okrasil z oktobrsko naslovnico z osupljivimi kosi iz kolekcije modne hiše jesen/zima 2021.

V seriji fotografij Arena Homme+ Korea se je zvezdnica 'W' prelevila v prefinjenega gospoda, ki nosi kolekcijo, ki jo je ustvarila Miuccia Prada, glavna oblikovalka modne hiše Prada skupaj s svojim sokreativnim direktorjem Rafom Simonsom.Zanimivo je, da je koncept edinstven zaradi mešanice 3D učinkov, ki smo jih videli v kampanji.

Lee Jong Suk(Foto: Arena Homme+ Korea Official Instagram) Lee Jong Suk Prada ambasador Lee Jong Suk in Kim Rae Won(Foto: Arena Homme+ Korea Official Instagram) Lee Jong Suk Prada ambasador Lee Jong Suk in Yoona iz SNSD(Foto: Arena Homme+ Korea Official Instagram) Lee Jong Suk Prada ambasador (Foto: Arena Homme+ Korea Official Instagram) Lee Jong Suk Prada ambasador

Igralec je veselo novico objavil na svojem Instagramu in od tega pisanja zbral 1,8 milijona všečkov.

Zdaj je Lee Jong Suk med globalnimi ambasadorji Prade, ki se pridruži Irene iz Red Velvet in Park Chanyeolu iz EXO.

Po odpustu iz vojske je italijanska luksuzna modna hiša sprejela 32-letnega A-listerja kot svoj nov obraz, ki so ga predstavili januarja 2021.

Njegov prvi nastop je bil pri Esquire Korea, ko se je združil s Prado.

PREBERI VEČ: Poglej! Lee Jong Suk in Kim Rae Won dražijo oboževalce z igrivimi fotografijami filma 'Decibel' iz zakulisja

Lee Jong Suk razpravlja o prihajajočih filmih 'Decibel' in 'Čarovnica'

Med intervjujem za Arena Homme+ Korea je srčni izbranec spregovoril o svoji vrnitvi v industrijo in nastopu v dveh prihajajočih filmih.

Aprila so številni mediji razkrili, da je Lee Jing Suk potrdil svoj nastop v novem akcijskem dramskem filmu 'Decibel' z zvezdniško zasedbo.

Glavne zvezde so Kim Rae Won, Jung Sang Hoon, Park Byung Eun in Lee Jong Suk.

V filmu je zvezdnik 'Pinokio' prevzel vlogo zvestega mornariškega kapitana, ki je sodeloval s Kim Rae Won, ki je poveljnik mornarice Kang Do Young.

(Foto: Instagram Lee Jong Suka)

Kar ga je prepričalo, da je ponudbi pritrdil, so njeni zahtevni prizori in dodal: 'Odločil sem se, da bom nastopal v tej vlogi, ker sem mislil, da bi bila vredna izziva.'

Poleg tega bi oboževalci lahko videli drugo stran Lee Jong Suka v filmu 'Čarovnica: 2. del. Drugi.'

Čeprav bo nastopil le v gostujoči vlogi, pa igralec pravi, da se je z likom zabaval zaradi njegove vloge, ki je 'zlobnejša'.

Drama Lee Jong Suk se vrača s tvN-jevim 'Big Mouth'

(Foto: Lee Jong Suk in uradni Instagram SNSD Yoona)

Po seriji tvN 2019 'Romance Is a Bonus Book' se bo Lee Jong Suk vrnil na male zaslone z novim skrivnostnim trilerjem Kdrama 'Big Mouth' skupaj z YoonA iz SNSD-ja.

Za ekipo Arena Homme+ je povedal, da je prihajajoča serija tvN tudi zanj 'izzivna' vloga, saj prikazuje zrelejši lik, ki ponazarja boj zakonskega para.

Južnokorejski srčni izbranec je omenil, da je biti glavna zvezda v filmu 'Big Mouth' zanj novost, in menil, da je vredno poskusa.

Njegov celoten intervju in celotno snemanje z objavo si lahko ogledate na spletni strani Arena Homme+ Korea.

V primeru, da ste zgrešili: Potrjeno! Lee Jong Suk in Yoona iz SNSD se bosta vrnila v K-dramo z 'Big Mouth'

KDramastars je lastnik tega članka

Napisala Geca Wills