Kyung Soo Jin je bil ponujen za eno od glavnih vlog v prihajajoči dramski seriji tvN, miška, skupaj z Lee Seung Gijem, kot je potrdil YG Entertainment.

Lee Seung Gi in Kyung Soo Jin(Foto: tvN / Netflix | D:seed)

miška govori o psihopatih, kjer imajo ljudje sposobnost identificirati psihopate s testiranjem DNK ploda iz maternice. Lee Seung Gi bo igral vlogo policista novinca, ki vedno išče pravičnost in pravičnost. Kyung Soo Jin je prejel ponudbo produkcijskega osebja, da postane eden od glavnih zvezdnikov, ki igra skupaj z Lee Seung Gi.

Kyung Soo Jin je nagrajena igralka v Koreji. Igrati je začela leta 2011 in sodelovala v Nove zgodbe o Gisangu , kjer je debitirala kot igralka. Kyung je izjemna po svojih izjemnih stranskih vlogah v drami Človek z Ekvatorja leta 2012. Sodelovala je tudi v stranski vlogi v Piha veter in morski pes v letu 2013.Istega leta je Kyung Soo Jin dobila svojo prvo glavno vlogo Kim Eun Hee v drami TV roman: Eunhui . Od takrat je Kyung nastopal v različnih dramah, kot je Skrivna ljubezenska afera in Plus devet fantov v letu 2014, Hiša modre ptice v letu 2015, Vila dviganja uteži Kim Bok Joo v letu 2016 in melo holic leta 2017. Te drame so Kyung izpilile v nagrajeno in vsestransko igralko. Kyung Soo Jin je pred kratkim igral v OCN-jevi čudaški znanstvenofantastični melodrami vlak, z zvezdama Yoon Shi Yoon in Shin So Hyul.

Oboževalci Kyunga pričakujejo naslednje možnosti, ki čakajo igralko. Kyung sodeluje v novi drami tvN, miška , bo nekaj, česar se mnogi veselijo. Oboževalci se veselijo tudi kemije Lee Seung Gija in Kyung Soo Jin, ko se je igralka odločila, da se pridruži drami.

Po drugi strani pa se bo lik Lee Seung Gija v drami popolnoma spremenil, ko se bo z njim soočil prirojeni psihopat, ki je postal morilec, v čemer je tudi razlog, zakaj ves narod trepeta od strahu.

Lee Seung Gi(Foto: Lee Seung Gi Instagram)

Če se ozremo nazaj na pretekle drame in filme Lee Seung Gija, so njegovi oboževalci navdušeni, ko vidijo Leeja, ki deluje kot policist, subtilno daleč od njegove vloge v njegovi akcijski dramski seriji leta 2019. Vagabond , z Bae Suzy in Shin Sungom Rokom. Lee je izjemen igralec, ki je že igral različne vloge in like iz neštetih dramskih predstav, v katerih je sodeloval.

Fenomenalna igra Lee Seung Gija kot glavna zvezda v 2010-ih Moja punca je Gumiho s Shin Min Ah pokaže svojo veličino kot igralec. Lee je priznan tudi v svojem nastopu v Hwayugi: Korejska odiseja v letu 2017.

Nova drama miška naj bi bil predvajan v prvi polovici leta 2021, napisal pa ga je Choi Ran, tudi pisatelj leta 2017. Črna in 2014 Božji dar: 14 dni.

Kaj menite o dodajanju Kyung Soo Jina kot enega od glavnih zvezdnikov miška ? Ali lahko z nami delite svoje misli?