V vrtinčasti in labirintski romantiki današnje generacije JTBC-jeva romantična komedija-drama 'Nevertheless' (znana tudi kot Algoitjiman ali I Know) izdaja zakulisje fotografij igralke Lee Yul Eum, ki igra vlogo Park. Bivša punca Jae Eona (Song Kang) Yoon Seol Ah.

(Foto: Namoo Actors SNS)

Resnična osebnost igralke Lee Yul Eum 'Kljub temu'

Manekenka in igralka Lee Yul Eum pritegne veliko pozornosti in sladkih komplimentov oboževalcev in gledalcev s svojo boginjino lepoto in občutkom za modo razreda A.

(Foto: Namoo Actors SNS)

Manekenka in igralka nosi trendovsko popolnoma črno obleko, od njene ljubke baretke do svojih elegantnih oblačil, skupaj s čudovitimi dolgimi kodri in nežnim nasmehom. Povsem črna obleka ni pritegnila le pozornosti javnosti, ampak je poudarila tudi njeno vizualnost in lepoto.V primeru, da ste ga zamudili: Bivša punca Song Kanga 'Nevertheless' Lee Yul Eum na Instagramu pokaže svojo lutkasto lepoto

(Foto: Namoo Actors SNS)

Nasproti Yoon Seol Ah, ošabnemu, zastrašujočemu in napetemu liku, ki ga igra v drami 'Vendar', plahi nasmeh in nepričakovani aegyo ali prisrčnost igralke Lee Yul Eum, ko je zavita v sivo odejo v hladnem vremenu, naredi navdušene oboževalce filma 'Vseeno' nasmeh.

(Foto: Namoo Actors SNS)

Gledalci so šokirani in presenečeni nad igralkino profesionalnostjo. Njena igra v dramski seriji in igrivi izrazi izven kamere so dokaz, da je res profesionalka.

'Vseeno' Epizoda 5 Povzetek

JTBC Instagram(Foto: JTBC Instagram)
'Kljub temu' igralki Han So Hee in Lee Yul Eum

V 5. epizodi uspešnice dramske serije 'Vseeno' se je zgodilo veliko stvari, tako pričakovanih kot nepričakovanih, vendar je bilo srečanje Yoon Seol Ah (Lee Yul Eum) in Yoo Na Bi (Han So Hee) nedvomno vrhunec te epizode. .

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI: Kim Sae Ron, Nam Da Reum in drugi se združujejo za boj proti zlim duhom na novem plakatu 'The Great Shaman Ga Doo Shim'

(Foto: JTBC Instagram)
'Kljub temu' igralka Han So Hee

Ko jo obišče Yoon Seol Ah (Lee Yul Eum), se po nesreči zaleti v Yoo Na Bi (Han So Hee) in spusti svoj vijolični vžigalnik na tla. Yoo Na Bi kmalu spozna, da je bil to isti vžigalnik, kot ga je nekoč nosil s seboj Park Jae Eon (Song Kang).

(Foto: JTBC Instagram)
'Kljub temu' igralka Lee Yul Eum

Napetost med damama je bila očitna in intenzivna, zaradi česar so gledalci sedeli na koncu svojih sedežev.

Čeprav je očitno, da nista naklonjena drug drugemu in njuni prisotnosti, sta se ženski usedli in se razumsko pogovarjali ter obema likoma pokazali globino in barvo.

'Nevertheless' so producirali Studio N, Beyond J in JTBC Studios. Dramo režira Kim Ga Ram, scenarij pa Jung Won.

Drama 'Kljub temu' je na sporedu vsako soboto ob 23. uri. KST.

Vir: ( eno )

Kateri je bil vaš najljubši del v 5. epizodi 'Vendar'? Delite svoje misli z nami v spodnjih komentarjih!

Spremljajte KDramastars za več novic o Kdrami, Kpopu in slavnih!
KDramastars je lastnik tega članka.
Avtor Elijah Mully.