Nedavno premierno predstavljena melodrama tvN 'Our Blues' razkriva nove plakate Kim Woo Bin, Han Ji Min, Cha Seung Won in Lee Jung Eun!

Kim Woo Bin in Han Ji Min v novi drami 'Our Blues' prikazujeta ljubeč odnos

'Our Blues' je drama v slogu omnibusa, ki prikazuje grenko-sladko resničnost in življenje ljudi, ki živijo na čudovitem otoku Jeju.

V novi melodrami tvN se Han Ji Min prelevi v Lee Young Ok, haenyeo (potapljač), ki lovi morsko življenje za preživljanje. Ponoči vodi bar, da se preživlja.(Foto: tvN Drama Official)
Han Ji Min

Čeprav se zdi bistra in prijazna, se težko zbliža z drugimi ljudmi.

Medtem Kim Woo Bin prevzame vlogo Parka Jung Joona.

V primeru, da ste ga zamudili: 2. epizoda 'Naš blues': Cha Seung Won ponovno obudi prijateljstvo z Lee Jung Eunom

Dela kot kapitan ladje in honorarni delavec v ribiški trgovini Jung Eun Huija (Lee Jung Eun). Park Jung Joon je človek z mehkim srcem. Ni požrešen in nima nobenih luksuznih ciljev.

(Foto: tvN Drama Official)
Kim Woo Bin

Sanja, da bi preprosto živel na Jeju z žensko, ki jo resnično ljubi. Prej je 'Our Blues' dal vpogled v njun zapleten odnos.

Ko je Park Jung Joon pokazal malo zanimanja, mu je Lee Young Ok takoj rekel, naj je ne mara, sicer se bo poškodoval. Skomignil je z rameni in rekel, da je vse, kar čuti, odvisno od njega.

(Foto: tvN Drama Official)
Kim Woo Bin, Han Ji Min

Drama je namigovala tudi na možno neuslišano ljubezen, saj je Lee Young Ok prejela anonimno SMS-sporočilo osebe, ki jo pogreša, zaradi česar je njen obraz postal mrčen.

Kljub govoricam o tem, da se Lee Young Ok poigrava z občutki ljudi, jo Park Jung Joon še vedno nedvomno privlači.

(Foto: tvN Drama Official)
Kim Woo Bin, Han Ji Min

Na plakatu, ki je bil objavljen v sredo, 13. aprila, lika pozirata tesno drug ob drugem, utripata si svetlih nasmehov in ljubkovalnih pogleda. Besedilo na plakatu se glasi: 'Ohranimo stvari med nami enostavno in se ne zresnimo!'

Kamnita, zapletena, a srčno utripajoča romanca Parka Jung Joona in Leeja Young Oka se bo uradno razkrila v 4. epizodi 'Our Blues'.

Bodo med Choi Han Su in Jung Eun Huijem letele iskrice?

Istega dne je 'Our Blues' objavil še en plakat, na katerem nastopata direktor banke Choi Han Su in lastnik ribiške trgovine Jung Eun Hui, ki ju igrata Cha Seung Won oziroma Lee Jung Eun.

(Foto: tvN Drama Official)
Cha Seung Won in Lee Jung Eun

Lika se drug drugemu toplo nasmehneta in obujata spomine na lepe spomine, ki sta si jih delila v preteklosti.

V prvih dveh epizodah drame se je Jung Eun Hui ponovno združila s svojo prvo ljubeznijo Choi Han Su, potem ko se je vrnil v Jeju zaradi službe.

(Foto: tvN Drama Official)
Cha Seung Won in Lee Jung Eun

To je poudarilo razliko med življenjem starih prijateljev: en prijatelj živi kot milijarder, drugi pa je reven.

PREBERI VEČ: 1. epizoda 'Naš blues': Stara prijatelja Cha Seung Won, Lee Jung Eun se ponovno srečata

Choi Han Su je v konfliktu s čustvi in ​​se počuti tesnobno, če bi si lahko izposodil denar. Vendar je Jung Eun Hui prav navdušena, da preživlja čas s svojo prvo ljubeznijo na posebnem mestu, kjer sta si delila svoj prvi pravi poljub.

(Foto: tvN Drama Official)
Cha Seung Won

Druga epizoda se je končala tako, da sta šla v Mokpo s kontrastnimi čustvi. Choi Han Soo je bil zaskrbljen, ker je hotel vprašati, ali si lahko izposodi denar, medtem ko je bila Jung Eun Hee navdušena, da preživlja čas sama s svojo prvo ljubeznijo.

Besedilo na plakatu se glasi: 'Moj večni prijatelj, moja večna prva ljubezen', ki poudarja dolgotrajna čustva Jung Eun Huija.

(Foto: tvN Drama Official)
Lee Jung Eun

Choi Han Su in Jung Eun Hui se lahko med potovanjem njunega para v Mokpo soočita z velikim konfliktom, kar poveča napetost in pričakovanje gledalcev.

Poleg tega, ' Naš Blues ' 3. epizoda, ki bo zaključila zgodbo Choi Han Su in Jung Eun Huija, bo predvidoma na sporedu v soboto, 16. aprila ob 21.10. KST na tvN.

Oglejte si predogled drame tukaj , če ste spregledali:

KDramstars je lastnik tega članka.

Poročal Elijah Mully.