Igralec 'One Ordinary Day' Kim Soo Hyun bo prvi hallyu zvezdnik, ki bo imel digitalno repliko! Nadaljujte z branjem tega članka, če želite izvedeti več.

Dobitnik zlate medalje za sodelovanje z EVR Studio za digitalno repliko Kim Soo Hyun

Po predstavitvi vrhunskih igralskih predstav skozi svoja pretekla dela, naj bi Kim Soo Hyun imel svojo prvo digitalno repliko. Po navedbah njegove agencije je dobitnik zlate medalje, izvršni direktor Shin Pil Soon napovedal, da bo digitalni človeški projekt Kim Soo Hyun z VR Studiom napredoval.

Kim Soo Hyun(Foto: uradni Instagram račun Kim Soo Hyun)

Poleg tega so digitalni ljudje virtualni ljudje, implementirani v 3D, ki lahko uporabljajo videz in izraz obraza, ki je popolnoma enak kot resnični ljudje. Za razliko od obstoječih digitalnih ljudi, ki ne spreminjajo svojega videza, je digitalna replika Kim Soo Hyun načrtovana za izdelavo na podlagi hiperrealistične tehnologije digitalnega izražanja EVR Studio, v kateri odraža fizične spremembe resničnih likov, kot so koža, mišice in glas. Omenjene replike se lahko uporabljajo v zabavi, metaverse, filmih, oglaševanju.Kim Soo Hyun(Foto: Kim Soo Hyun Official Instagram)

Medtem je Hollywood že izdelal številne digitalne replike nekaterih znanih umetnikov v Ameriki in se uporablja v VFX (posebni učinki) in drugih spletnih dejavnostih.

Ti digitalni portreti skupaj z digitalno vsebino IP bodo pomemben dejavnik v različnih panogah, zlasti v tej digitalni dobi. Uradnik Gold Medalist je tudi dodal, da bodo digitalne replike, kjer so umetniki povezani, zabavali javnost z različnimi čari, ki temeljijo na njihovih najljubših izvajalcih. Toda za zdaj je Kim Soo Hyun prva zvezda Hallyu, ki ima svojo različico.

Kim Soo Hyun(Foto : Gold Medalist Ent. Instagram)

Poleg tega bo EVR Studio zadolžen za produkcijo replike Kim Soo Hyun. Ekipa že od leta 2016 raziskuje in razvija digitalne ljudi, ki združujejo umetno inteligenco (AI), ki temelji na strokovnem razvojnem osebju, vključno z oblikovalci vizualnih učinkov iz Hollywooda.

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI: Kim Soo Hyun, Cha Seung Won in preostala igralska zasedba so se poslovili od 'One Ordinary Day' + deli iskrene misli o drami

Kim Soo Hyun uradno zaključuje svojo kriminalno napeto K-dramo 'One Ordinary Day'

Po drugi strani pa se je Kim Soo Hyun po svoji romantični seriji 'V redu je, da ne boš v redu' skupaj s Seo Ye Ji, vrnil v središče s kriminalno napeto dramo 'One Ordinary Day' skupaj s Cha Seung Woojem.

(Foto: Coupang Play)

Kim Soo Hyun je s skupno osmimi epizodami znova navdušil gledalce s svojo učinkovito in močno igro, saj je igral vlogo Kim Hyun Sooja, študenta, ki je obtožen umora.

'En navaden dan' se je zaključil z različnimi komentarji gledalcev. Nad zgodbo so bili navdušeni in osupnili nad opazno igro Kim Soo Hyuna, tako kot s soigralcem Cha Seung Woojem.

V primeru, da ste ga zamudili: 8. epizoda 'One Ordinary Day': Kim Soo Hyun končno zagleda luč, potem ko je prestala mučno bitko

Kaj menite o digitalni repliki Kim Soo Hyun? Delite svoje komentarje z nami!

Za več novic in posodobitev iz K-drame, K-filma ter slavnih oseb, imejte zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisal Shai Collins.