Po Ahn Eun Jin in Red Velvet Joy je najnovejša melodrama JTBC, 'Samo ena oseba', končno izdala posnetke likov Kang Ye Wona.

Igralka je delila tudi svoje misli o svoji novi vlogi in drami ter delovne izkušnje s soigralci.

Kang Ye Won razkriva iskrene misli o svoji vlogi in kako se je nanjo pripravila

JTBC-jev film 'Samo ena oseba' spremlja zgodbe treh žensk, ki se odločijo, da bodo umaknile 'samo eno osebo', preden umrejo, potem ko so jim postavili diagnozo neozdravljive bolezni.V drami igrata Ahn Eun Jin kot uslužbenka javnega kopališča Pyo In Sook in Red Velvet Joy kot čudovita vplivna oseba na družbenih omrežjih Sung Mi Do.

V drami se Kang Ye Won prelevi v Kang Se Yeon, navadno gospodinjo, ki svoja opravila opravlja brez pritožb.

(Foto: JTBC)

Kang Se Yeon se je bila prisiljena poročiti zaradi pritiska, ki ga je čutila okoli svojih prijateljev, ki so prav tako vsi poročeni. Pustila je službo, da bi doma skrbela za bolno taščo. Vendar se stvari spremenijo, ko ugotovi, da nima veliko časa za življenje.

'Pritegnila me je zgodba o Kang Se Yeon, njeni navadni in preprosti, a realistični bitki, potem ko je nenadoma imela le preštete dneve,' je razkrila igralka in spregovorila o svoji novi igralski vlogi.

Kang Ye Won se je skrbno pripravila, da bo odlično upodobila svoj lik. Za upodobitev navadne gospodinje nosi velika očala s črno obrobo in lepljiva vsakodnevna oblačila.

V primeru, da ste ga zamudili: Ahn Eun Jin, Red Velvet Joy in Kang Ye Won bodo v prihajajoči melodrami 'Samo ena oseba' naredili najboljše iz svojih življenj

Komentirala je: »Pozorna sem bila na najmanjše podrobnosti, na primer, kako majhen je glas Kang Se Yeon. Prav tako sem skrčil svojo držo, da bi prikazal utrujenost, ki jo čuti moj lik.'

(Foto: JTBC)

'Ko končno spregovori svoje mnenje in razvije občutek lastne vrednosti, govorim glasneje in stojim bolj naravnost, da prikažem spremembe v življenju Kang Se Yeon,' je nadaljevala Kang Ye Won, ki je zvenela tako zadovoljno.

Kang Ye Won je pripravljena popestriti svoj poklicni spekter in se izzvati z novo melodramo. Sebe in svoje igralske sposobnosti je dokazala v filmih 'Tidal Wave', 'Ghost Sweepers', 'Insane' in 'The Bad Guys: Reign of Chaos.'

Kang Ye Won o sodelovanju z Ahn Eun Jin in Red Velvet Joy

'Samo ena oseba' je prvi projekt Kang Ye Won, zvezde 'Hospital Playlist'Ahn Eun Jinin 'Tempted' igralka Red Velvet Joy .

Kang Ye Won je delila svoje misli o sodelovanju z Ahn Eun Jin in Joy in dejala: 'Prvič sem spoznala oba v tej drami. Oba imata neverjetne osebnosti in že na prvem srečanju smo se lahko zbližali.'

(Foto: JTBC)

Igralka je namignila na prihajajočo kemijo trojice z besedami: 'Hitro sva se zbližala in med snemanjem sva se veliko smejala. Vzdušje je bilo vedno prijetno.'

MORDA VAM BO TUDI TO: RAIN nadzoruje telesne gibe Kim Bum v novem smešnem teaserju 'Ghost Doctor'

Poleg tega želi igralka s Kang Se Yeon dati zadovoljstvo in naklonjenost gledalcem, ki bo pokazala, kako živeti življenje in najti njegov edini smisel.

JTBC-jeva prihajajoča melodrama 'Samo ena oseba' bo prvič na sporedu v ponedeljek, 20. decembra ob 23.00 KST.

ulovi ' Samo ena oseba ' teaser tukaj: