Kang Han Na prikazuje milino in ženstvenost v svojih prvih fotografijah 'Red Single Heart'!

Preberite članek, če si želite ogledati njene nove dramatike in izvedeti več podrobnosti o njeni vlogi.

Fotografije 'Red Single Heart': Vpogled v vlogo Kang Han Na kot bodoče kraljice

KBS je končno predstavil svoje prve kadre 'Red Single Heart' in predstavil lik Kang Han Na v zgodovinsko-romanski K-drami, ki bo kmalu izšla.Ko se bo vrnila po dolgo pričakovani vrnitvi, bo zvezda 'Moja sostanovalka je Gumiho' prevzela vlogo Yoo Jung, hude in dobrosrčne ženske, ki se sooča z izzivi z močno odločenostjo, da se reši in postane naslednja kraljica.

Kang Han Na(Foto: KBS Entertainment)
Kang Han Na očara gledalce s svojimi prvimi posnetki likov 'Red Single Heart' (Foto : KBS Entertainment) Kang Han Na | Red Single Heart še vedno

POVEZANI ČLANEK: Lee Joon in Kang Han Na v branju scenarija 'Red Single Heart' na kratko pogledata svojo romanco

Po srečanju z Leejem Taejem (Lee Joon) gre skozi zapleteno življenje in je ujeta v nepričakovano situacijo v kraljevi palači.

Igralka očara gledalce, ko pokaže svojo elegantno lepoto. Občudujejo tudi njeni lepo spleteni lasje in hanbok. S svojimi novimi posnetki bleščeče oči in pristen nasmeh Kang Han Na pričarajo, da srca gledalcev zatrepetajo od ljubezni.

Na naslednji sliki gleda od daleč s kompleksnimi in subtilnimi čustvi, ki jih lahko vidimo skozi njene oči. Yoo Jungova odločenost, da preživi v tekmovalnem okolju, se kaže skozi njene fotografije.

Kaj pričakovati od Kang Han Na v 'Red Single Heart'

Po mnenju uradnika drame Kang Han Na poživlja 'Red Single Heart' s popolno karakterizacijo Yoo Junga. Prefinjeno si predstavlja svojo vlogo in samozavestno deluje z ljubeznijo, kar ustvarja močno povezavo z drugo igralsko zasedbo.

Kang Han Na(Foto: KeyEast Entertainment Instagram) Kang Han Na

Poleg tega bo igralka 'Bite Sisters' bolj zablestela v prihajajoči seriji, saj ima veliko za ponuditi, da ne omenjam njene pričakovane filmske kemije z Lee Joonom.

'Red Single Heart' vodi Yoo Young Eun, sodeloval pa bo s pisateljem Parkom Pil Joom. Premiera naj bi bila v prvi polovici leta 2022 in naj bi zasedla termine od ponedeljka do torka.

Ta drama je prvi projekt Kang Han Na leta 2022, potem ko je zaključila svojo spletno dramo 'Bite Sisters' v zadnjem četrtletju leta 2021. Nastopila je tudi v romantično-fantazijski drami 'Moja sostanovalka je Gumiho', kjer je sodelovala z Jangom. Ki Yong, Hyeri iz Girl's Day, in se ponovno združila s soigralko iz filma Start-Up Kim Do Wan.

Med čakanjem na 'Red Single Heart' si lahko ogledate prejšnje drame Kang Han Na, kot so 'Ljubitelji lune: Škrlatno srce Ryeo', 'Just Between Lovers', 'Familiar Wife, 'Designated Survivor: 60 Days' in 'Record mladosti.'

V primeru, da ste ga zamudili: Moon Ga Young se bo morda pridružila Yoo Yeon Seoku v novi romantični drami 'Interests of Love'

Komaj čakate, da vidite novo zgodovinsko dramo Kang Han Na 'Red Single Heart'? Delite svoje misli z nami v komentarjih!

Obiščite KDramastars za več novic o korejski drami, filmih in slavnih.

KDramastars je lastnik tega. Poročal Shai Collins.