Park Shin Hye pokaže svojo vsestranskost v najnovejših dodatkih VIKI's jesen/zima 2015 vrstico. Igralka, ki je pred kratkim napovedala vrnitev na univerzo Chung-Ang, kjer bo zaključila diplomo iz gledališča in filma.

Zvezdnica 'Pinokio' v svoji kampanji VIKI združuje pisarniški casual slog s kariranimi hlačami in trendovskimi blazerji, ki bi bili primerni za druženje na študentskih zabavah ali aktivnostih sestrinstva.Lee Min Ho je sprejel ležerno eleganco v modi TNGT od glave do pet.

Tiskovni model trendovske poslovne casual znamke je bil oblikovan v treh kosih iz TNGT med njegovim nedavnim srečanjem oboževalcev. Kombiniral je pulover v obliki bouclea s kapri in športnimi copati ter tako ustvaril videz, ki bi zlahka prešel iz učilnice v pošolske dejavnosti.

TNGT je kombinacijo poudaril na svojih Facebook , ki ponuja razčlenitev njegovega sloga za občinstvo, ki je želelo sprejeti ta edinstven videz.

Lee Jong Suk prevzame videz, ki ga je označil za neustrašno poročilo Choi Dal Po v filmu 'Pinocchio', v primernem videzu F/W MVIO . Eleganten nahrbtnik združuje z obleko MVIO in domiselno prevzame podobo študenta ali profesorja višjih letnikov.

Kim So Hyun v svoji najnovejši sliki za film sprejema zrelo jesensko modo Hazzys dodatki. Denarnicam in sklopkom po britanskem navdihu daje mladosten duh, medtem ko je partnerica svojega soigralca Yooka Sungjaeja v filmu Kdo si ti: Šola 2015.

Par na zaslonu sta čudovit par v oglasih in se zlahka pojavita kot najbolj modni študenti na kampusu.

-------

O pisatelju: Adrienne Stanley je sodelujoča urednica za Kiltandkeeley. Je tudi pisateljica za KpopStarz, MTV Iggy, Viki in KCON blog CJ Entertainment. Njene strasti vključujejo ljubezen do K-popa in azijske drame. Ko ne piše, visi na Twitterju (@retrogirladdy).