Ji Chang Wook še naprej nabira pozitivne odzive za svojo upodobitev Park Jae-won, glavnega lika v najnovejši drami Kakao TV 'Lovestruck in the City'.

Film 'Lovestruck in the City', ki ga je napisal Jung Hyun Jung in režiral Park Shin Woo, poudarja igralske sposobnosti Ji Chang Wooka kot moškega, ki je bil nedolžno zaljubljen in je bil v preteklosti zaprt. Njegova upodobitev Park Jae-won je v neverjetni sinhronizaciji z Lee Eun-ohom, ki ga je oživela igralka Kim Ji Won.

V hitri drami, ki je ' Zaljubljena v mestu ,' oznaka Chang-wooka Slavna zabava je šel ven in izbral tri posebne trenutke, zaradi katerih njegov upodobitev Jae-wona klikne in se takoj poveže z oboževalci povsod:PREBERI VEČ: Epizoda 1: Tukaj je povzetek premiere nove Netflixove K-drame 'Lovestruck In The City'

Ji Chang-wook(Foto: Glorious Entertainment)

'Kaj pa, če se zaljubiš?'

Na plaži Yangyang, kjer se je vse začelo, je Eun-oh prosila Jae-won, naj pozabi nanjo. Ko sta se spet našla v Seulu, se Jae-won sooči z njo: 'Ponavadi sem groba, a ko se zaljubim, sem ponavadi mehka. Kaj se zgodi, ko se zaljubiš?' Eun-oh je lahko samo v tišini strmela in skušala skriti svoj pravi jaz.

Način življenja 'Brez dela, brez ljubezni, brez obžalovanja'

Zdi se, da Jae-won v eni od svojih vrstic povzema svojo življenjsko filozofijo. 'Če narišem piko na svetu, želim zgraditi stavbo, ki bo trajala dolgo, da mi je ne bo žal.' Živi svoje življenje brez obžalovanja in se iskreno in iskreno izraža med afero v Yangyangu, pa tudi med njunim razpadom in nepričakovanim ponovnim srečanjem v Seulu.

poleg tega Ji Chang Wook daje srce parajoče priznanje svojih občutkov. 'Slab si, a jaz sem nor, da bi te imel rad,' pove Kim Ji Won's Lee Eun-oh. Njegova naravna in neposredna predstavitev je dokaz, kako Chang Wook Jae-Wona usmerja kot resničnega, povezanega lika, zaljubljenega v mesto, kot je razvidno iz naslova.

'Všeč mi je, ko ti je udobno'

Kljub temu, da se počuti prevaranega in izgubljenega, je Jae-won vseskozi gentleman, ki osvaja srca in podporo oboževalcev serije. Tudi potem, ko je izvedel resnico o Eun-oh, ji je rekel, naj najprej najde sebe, preden najde ljubezen. Pokaže, kako kljub vsemu spoštuje Eun-oh kot osebo in daje prednost njenemu počutju.

'Lovestruck in the City' se bliža koncu, saj je že izšlo petnajst od načrtovanih sedemnajstih epizod – prek Kakao TV za južnokorejske oboževalce in na spletnem mestu za pretakanje Netflix.