Preden sta zaslovela s svojimi številnimi dramami, sta bila korejska zvezdnika in nekdanja soigralca Ji Hyun Woo in Yoo In Na v resničnem razmerju, potem ko sta se združila v drami.

Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, kako se je začela njuna romanca!

Ji Hyun Woo in Yoo In Na's Reel do prave romance

Leta 2012 sta se zvezdnici pojavili v zgodovinsko-ljubenski seriji tvN 'Queen and I', kjer sta glavni vlogi odigrala Ji Hyun Woo in Yoo In Na. Njuna kemija je ljudi prepričala, da sta resničen par.Yoo In Na, Ji Hyun Woo(Foto: Ji Hyun Woo Instagram | YG Stage Instagram)

Medtem, ko se je drama končala, se je igralska zasedba 'Kraljica in jaz' udeležila srečanja oboževalcev, da bi proslavili uspešen konec drame. V segmentu intervjujev je Ji Hyun Woo presenetil vse, potem ko je priznal, da je zaljubljen v svojo glavno damo. Igralčeva spontana izjava je zaokrožila po spletu in oboževalce prepričala, da sta soigralca v tajnem razmerju.

Ji Hyun Woo(Foto: Ji Hyun Woo Instagram)

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI: Posodobitev zasedbe 'Queen In Hyun's Man' 2022: Kje so zdaj Yoo In Na, Ji Hyun Woo in še več

Njuna romanca na zaslonu se je nato spremenila v resničnost. Ujeli so ju paparaci, ki so se skrivaj srečali v Yoo In Na-jevem domu v Kyeonggidu 17. junija 2017. Poročali so, da sta skupaj preživljala čas v parku in uživala v družbi drug drugega. Poleg tega so poročali, da sta bila med snemanjem blizu in sta bila videti kot srečen par.

Yoo In Na(Foto: Yoo In Na Instagram)

PREBERITE TUDI: Yoo In Na Net Worth 2021: Kje igralka 'Snowdrop' porabi svoje milijone?

Takoj po razkritju fotografij je igralka 'Goblin' končno razjasnila svoj ljubezenski status v radijski oddaji KBS Yoo In Na 'Turn Up the Volume'. Prav tako je v oddaji povedala, da ji je všeč Ji Hyun Woo in je hvaležna za njegov iskren namen do nje.

Yoo In Na in Ji Hyun Woo sta leta 2014 končala razmerje

Vendar sta svojo zvezo končala pred odpuščanjem Ji Hyun Wooja iz vojaške službe leta 2014. Govorice o razpadu so se začele, ko se Yoo In Na ni udeležila slovesnosti odpuščanja Ji Hyun Wooja. YG Entertainment je nato objavil izjavo, da igralka zaradi natrpanega urnika ni mogla priti.

Po besedah ​​vira s strani Ji Hyun Wooja je par že odstopil.

V primeru, da ste ga zamudili: Yeo Jin Goo in Kim Hye Yoon bosta potencialno vodila prihajajoči film 'Agreement'

Medtem, ko se je Ji Hyun Woo vrnil na male zaslone skozi KBS-jev 'Gentleman and Lady', je igralec prejel nagrado Daesang za svojo odličnost v upodobitvi vloge Lee Young Kooka.

Od tega pisanja še nima potrjenih projektov.

Kakšno je vaše mnenje o prejšnjem razmerju Ji Hyun Woo z Yoo In Na? Delite svoje komentarje z nami!

Za več novic in posodobitev o K-dramah, K-filmih ter slavnih osebnostih imejte svoje zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

To je poročal Shai Collins.