Glavni člani igralske zasedbe niso bili prisotni v predstavi, so pa razkrili neskončno naklonjenost do IU, ki je v filmu 'Hotel Del Luna' prevzel lik Jang Man Wol. In na oddaji je Jeong Dong-Hwan dejal, da se je odločil za nastop, ne da bi pogledal novice, in omenil, da gre za glavni film IU.

Jeong Dong-Hwan je dejal: 'Na prizorišču mi je vseeno ali ne. Ampak mislim, da sem dobil zelo topel očetov občutek.' »Ne vem, kaj naj počnem na Chuseok ali na novoletni dan. Zato pogosto delam, zato sem jo ves čas gledal skozi igro,« je povedal in dodal, da je z IU vztrajno komuniciral. 'Ni lahko v mladosti gledati 'Waiting for Godot' Samuela Becketta,' je dejal Jeong. 'Če bi bil IU glavni lik, bi rad bil pšenično jajce.'

Kasneje v oddaji se je zgodil presenetljiv telefonski klic z IU in jo vprašali o njenem razmerju z Jeong Dong Hwanom, IU je rekla: 'On je moj oče v 4. epizodi 'You Are the Best!' in dodala:' Ko pa sem se pojavil v 4. epizodi, sem bil tako iskren. Če bi do konca drame prišlo do solznega dejanja, bi objavila fotografijo svoje učiteljice in nastopila kot jokava igralka,« je povedala. 'Potem mi je učitelj dal veliko nasvetov in me povabil na nastop, tako da sem nadaljeval z letenjem zmaja,' kar je ogrelo razpoloženje.Kar zadeva Mino, ki je izbrala IU za vzornika, je Jeong dejal: 'Ali ni iz programa za preživetje? Takrat je bilo to moje prvotno delo. Za mizo sem se pogovarjal tudi z Mino. Res je trdo delala v šovu in tudi njeni prijatelji so trdo delali, a njena vidna strast je bila videti tako dobra kot druge, da sem si želel, da bi ji šlo dobro,« je dejal.

Igralci 'Hotel Del Luna' so pokazali svojo zvestobo tako, da so poskrbeli za IU, ki se ni mogel pridružiti ekipi v oddaji. Gostje v oddaji, ki so vsi imeli posebne vezi z IU, so razkrili različne anekdote, povezane z njo in tudi po koncu še enkrat brusile misli gledalcem.