Jeon So Min ne bo mogla sodelovati v najnovejši sezoni zelo priljubljenega programa 'Šesti čut'.

Pred izidom je uspešnica varieteja potrdila, da bo šest članov druge sezone, med njimi Yoo Jae Suk, Oh Na Ra, Jessi, Lovelyz Mijoo, Lee Sang Yeob in Jeon So Min, vodilo tudi tretjo sezono.

Jeon So Min bo sedel zunaj v tretji sezoni serije 'Šesti čut'

Igralka in estradna zvezdnica Jeon So Min naj bi v tretji sezoni zelo priljubljenega programa 'Šesti čut' zasedla.22. februarja je predstavnik televizijske mreže tvN izjavil, da Jeon So Min ne bo mogla sodelovati v filmu 'The Sixth Sense 3.'

Šesti čut 2(Foto: TVN Official Instagram)

'Zaradi resnosti zloma stopala Jeon So Min je njena agencija naredila majhne spremembe urnika za njeno okrevanje. Zaradi tega je prišlo do neizogibnega konflikta v snemalnih sporedih,« so dodali.

Producentska ekipa 'Šestega čuta' in umetnikova agencija sta si prizadevala prilagoditi urnik. Vendar Jeon So Min v tej sezoni še vedno ne bo mogel sodelovati.

King Kong pri Starshipu, agencija Jeon So Min, je potrdila poročilo in izjavila: 'Zaradi poškodbe leve Jeon So Min ne bi mogla nastopiti v oddaji. Vendar je še vedno članica skupine 'The Sixth Sense' in bo izstopila šele v tej sezoni.'

V primeru, da ste ga zamudili: Potrjeno! Choi Won Young, Han Chae Ah, More se pridružijo Jungu Chaeyeonu, Yook Sungjae v novi MBC drami

Agencija pomirja oboževalce in gledalce, da bo Jeon So Min po prilagoditvah urnika še vedno lahko sodeloval v 4. sezoni.

Šesti čut 2(Foto: tvN Official Instagram)

Po drugi strani pa naj bi bil tvN-jev 'Šesti čut 3' na sporedu 11. marca.

Jeon So Min Prejšnji projekti, 'Pokaži okno: Kraljičina hiša'

Pred kratkim je nagrajena igralka igrala v kontroverzni in vznemirljivi romantični drami 'Show Window: The Queen's House' z vrhunskimi zvezdami Song Yoon Ah, Lee Sung Jae in Hwang Chan Sungom.

(Foto: Kanal A)

Drama se osredotoča na zgodbo o ženski, ki podpira prešuštvo, ki ga je zagrešil njen prijatelj, ne da bi vedel, da je afera z njenim lastnim možem.

MORDA TE ZANIMA TUDI: Zvezdnik serije 'All of Us Are Dead' Yoon Chan Young bo vodil novo dramo o polnoletnosti z Won Ji Anom, Yoon Hyun Soo in More

Jeon So Min je prejela pohvale in priznanja za svojo drzno in mamljivo vlogo v drami, ki se je močno razlikovala od njenih prejšnjih igralskih vlog.

Jeon So Min(Foto: Kanal A)

Čeprav je Jeon So Min znana kot odlična igralka, je sodelovanje v drami utrdilo njeno vsestranskost in strast do njene kariere.

Samo v primeru, da ste zamudili, je 'Show Window: The Queen's Window' na voljo z angleškimi podnapisi za pretakanje po vsem svetu na Viu. Oglejte si Jeon So Min v drami tukaj:

Za več posodobitev KDrama, KMovie in slavnih sledite Kiltandkeeleyju!

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Avtor Elijah Mully.