V 14. epizodi 'The Devil Jude', po nepričakovani smrti Yoon Soo Hyuna (Park Gyu Young), Kim Ga On (GOT7 Jinyoung) postane pogumnejša, da vzpostavi pravico do smrti Soo Hyuna.

Kim Ga On žaluje za smrtjo Yoon Soo Hyuna

Če vidiš Yoon Soo Hyuna, kako umira pred njim, Kim Ga On postane šibka in izgubljena. Yoon Soo Hyun, prekrita s krvjo in se trudi govoriti, je Ga On še vedno rekla 'Ljubim te' kot njene zadnje besede.

Kim Ga On ni mogla kaj, da ne bi žalovala in mislila na nikogar razen na Yoon Soo Hyun. Pred njenim grobom je planil v jok. Kang Yo Han (Ji Sung) in Elijah (Jeon Chae Eun) sta pokazala naklonjenost in se odločila, da ostaneta ob strani Ga On, dokler ne začne popolnoma okrevati glede Yoon Soo Hyuna.

V primeru, da ste ga zamudili: 13. epizoda 'The Devil Judge': Jinyoung iz GOT7 poljubi Park Gyu Young, a jo izgubi v trenutku

Kang Yo Han najde novo pričo proti Heo Joong Seju

Z vsemi nemiri, ki so se dogajali na revnem območju, kjer je bil Yoon Soo Hyun ubit, in večina revnih ljudi, ki so živeli na tem območju, je bila pretepena do smrti, sta Kang Yo Han in Kim Ga On srečala dr. Yoon Myung Jina, zdravnika, ki lahko priča da virus ni resničen in je bil le lažna propaganda, ki jo uporablja vlada.

Juk Chang (Lee Hae Woon) je bil naslednji obtoženec na sodišču. Kang Yo Han je želel, da Juk Chang razkrije, da je Heo Joong Se (Baek Hyun Jin) človek, ki mu je vedno znova dajal ukaze, naj vse zakomplicira.

Hudičev sodnik(Foto: uradni Instagram tvN)

Toda med dejanskim prenosom v živo se Yoon Myung Jin ni izkazal. Takrat je Kang Yo Han vedel, da je bila edina priča, ki je pričala o tem vprašanju, že najdena mrtva, kot je dejal odvetnik Juka Changa.

Medtem so ljudje, ki stojijo za fundacijo Social Responsibility Foundation, zaposleni z uglaševanjem sodnega prenosa v živo in se jim zdi zanimivo, da Kang Yo Han nima koga pokazati kot pričo primera.

Juk Chang je od Kang Yo Hana obsojen na smrtno kazen

Zaradi sabotaže so se Yo Han, Oh Jin Joo in Kim Ga On počutili zaskrbljeni, ker morda ne bodo dobili pravice, ki jo iščejo. Vendar je vrhovni sodnik razkril, da je nekaj pripravil, in zahteval, da samo gledata.

Kang Yo Han je prikazal vse dokaze, ki jih ima proti Heo Joong Se in Juk Chang. Javnost je bila zgrožena in je želela Juka Changa takoj kaznovati.

Potem ko je razkril vse karte, ki jih je imel proti Juku Changu, in videl vso škodo, ki jo je naredil, je bil obsojen na električni udar.

Vsi na sodišču so bili šokirani nad izbiro kazni Kang Yo Hana, vključno s Kim Ga On in Oh Jin Joo (Kim Jae Kyung) nista mogla verjeti. Ker je bil odločen, da je, je Kang Yo Han pozval javnost, naj glasuje.

Min Jung Ho poskuša razsvetliti um Kim Ga On in iti proti Kang Yo Hanu

Min Jung Ho (Ahn Nae Sang) je odstopil z dela in začel govoriti o resnici, ki se dogaja na sodišču. Ko je videla novico, je Kim Ga On takoj odšla v pisarno Min Jung Ho.

Resno sta se pogovarjala o kaosu, ki se je zgodil na sodišču zaradi Kang Yo Hana. Kim Ga On poskuša braniti vrhovnega sodnika, dokler Min Jung Ho ne razkrije, da je Yoon Soo Hyun, preden je umrla, preiskoval Yo Hanovo preteklost, da bi dokazal, da je zloben.

Ga On je povedal, da je Yoon Soo Hyun našel moškega po imenu Joseph in da ga je nadzoroval Kang Yo Han. Min Jung Ho je poskušal razsvetliti Kim Ga On um in obdržati njegove oči odprte.

To je zmedlo Kim Ga On in ga dalo pomisliti na vsa opozorila, ki mu jih je pred tem povedal Yoon Soo Hyun proti Kang Yo Hanu. Med usmrtitvijo Juka Changa se je Kim Ga On odločil in razglasil izredno oddajo, kjer je sporočil, da je vse, kar se dogaja na sodišču, izmišljeno.

Kang Yo Hana je izdala Kim Ga On. Medtem je bil Min Jung Ho presenečen, ko je gledal objavo Kim Ga On.

PREBERITE TUDI: 'Hudič sodnik' v zakulisju: Ji Sung in Kim Min Jung razkrivata skrivnosti njunega močnega igranja v drami

Za več novic in posodobitev iz K-drame, K-filma ter slavnih oseb, imejte zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisal Shai Collins.