V prihajajoči triler dramski seriji Han Hyo Joo in Park Hyung Sik 'Happiness' sta si delili nov ekskluzivni posnetek obeh v njunih vlogah.

Dva glavna zvezdnika sta v drami razkrila tudi svoja razmišljanja drug o drugem, delovne izkušnje in kemijo.

Han Hyo Joo in Park Hyung Sik o svoji kemiji v filmu 'Sreča'

Han Hyo Joo in Park Hyung Sik bosta prvič sodelovala v prihajajoči tvN-jevi apokaliptični triler drami 'Happiness'.'Sreča' označuje povratniško dramo Han Hyo Jooja po letih nedejavnosti in prvi projekt Park Hyung Sika po odpustu iz vojaške službe.

Han Hyo Joo(Foto: Instagram Han Hyo Joo | Harper's Bazaar)

V drami bo Han Hyo Joo upodobil inteligentnega policista Yoon Sae Boma ob Park Hyung Siku, ki igra Jung Yi Hyun, detektiva in srednješolskega sošolca Yoon Sae Boma, ko sta bila mlajša.

Han Hyo Joo je Park Hyung Sika opisal kot 'moškega, ki je prijazen in ki poskrbi, da je vsem okoli sebe udobno.'

Dodala je: »Zdi se mi, kot da ga poznam že zelo dolgo in sem se med snemanjem veliko naslonila nanj. Odnos Sae Bom in Yi Hyun v drami je tudi počasna in dolga pot, zato se veselite, da si jo ogledate.'

V primeru, da ste ga zamudili: Han Hyo Joo postane človeška oborožitev v novi trilerski kdrami s Parkom Hyung Sikom + deli iskrene misli pri izbiri 'sreče'

Po drugi strani pa Park Hyung meni, da je Han Hyo Joo 'izredno pozorna in topla ženska, ki ima veliko naklonjenosti do drugih.'

Igralec je tudi povedal, da je samozavesten v njuno kemijo, in dejal: 'Yoon Sae Bom in Jung Yi Hyun imata dolgotrajen in močan odnos, ki ga drugi nimajo. Prosim pričakujte, da boste na zaslonu videli kemijo Sae Bom in Yi Hyun.'

Park Hyung Sik(Foto: Instagram Park Hyung Sika)

Prvo skupno delo obeh izkušenih igralcev naj bi po izjemni igri v prejšnjih delih dalo izjemno predstavo.

'Happiness' deli ekskluziven posnetek Han Hyo Jooja in Park Hyung Sika

Produkcijska ekipa tvN-jeve apokaliptične trilerske dramske serije 'Sreča' je predstavila nove posnetke prihajajoče drame, kar je še povečalo pričakovanje.

(Foto: tvN)

Na novo izdanih posnetkih sta vidna v mlajših in srednješolskih uniformah, ko Yoon Sae Bom stoji blizu roba strehe, medtem ko jo Jung Yi Hyun mirno opazuje z neobremenjenim izrazom.

(Foto: tvN) (Foto: tvN)

Še ena fotografija navduši javnost, saj sošolca stojita skupaj z neberljivim izrazom na obrazih, pozornost je usmerjena tudi na Yoon Sae Bom, ki je v lisicah.

PREBERI VEČ: Happiness Hana Hyo Jooja in Park Hyung Sika grozi apokaliptična kriza

(Foto: tvN) (Foto: tvN)

Poleg tega oba pritegneta poglede, ko sta Yoon Sae Bom in Jung Yi Hyun odrasla. Na posnetkih se Yoon Sae Bom ponaša s svojimi spretnostmi kot policistka, medtem ko je Jung Yi Hyun oblečen v bejzbolsko uniformo, zaradi česar se vsi sprašujejo o njegovi nenadni spremembi kariere.

Predprodukcija in premiera 'Sreče'

Drama 'Sreča', ki jo je režiral Ahn Gil Ho, je apokaliptični triler, kjer se skromna in miroljubna Južna Koreja okuži z neznanimi virusi.

V drami bodo sodelovali tudi Jo Woo Jin, Seo Hyun Chul, Jung Jae Eun, Moon Ye Won in drugi.

'Sreča' bo prvič na sporedu 5. novembra na tvN. Na voljo bo tudi na iQIYI.