Park Hyung Sik in Han So Hee prikazujeta svojo novo romanco v nedavno izdanih videospotih OST njune prihajajoče drame 'Soundtrack#1'.

Za razliko od običajnih K-dram je produkcijska ekipa filma 'Soundtrack#1' že omenila, da bo serija uradne zvočne posnetke najprej izpustila pred načrtovano premiero. In 6. januarja sta izšla dva izvirna zvočna posnetka.

Kyuhyun iz Super Junior in Park Bo Ram sodelujeta pri petju OST-jev 'Soundtrack#1'

Za prvi OST je maknae Super Junior, Kyuhyun, izvedel 'Love Beyond Words'. Je čustvena balada s sladko melodijo, poezijo podobnimi besedili in prikazuje Kyuhyunov edinstven ton. Izraža občutek, s katerim lahko sočustvuje vsak, ki še nikoli ni bil zaljubljen.Kyuhyunova odlična pevska sposobnost in občutljiv čustveni izraz podvojita plapolajoče vzdušje in prispevata k poglobitvi igre.

'Love Beyond Words' je produciral DOKO, nadarjeni izvajalec, ki stoji tudi za uspešnicami, kot sta 'I Still Love You A Lot' Baeka Ji Younga in Jukjaejeva 'Do You Want to Walk With Me.

MNOGO VAS ZANIMA: 'Rookie Cops' predstavlja Kanga Daniela, Chae Soo Bin in več s svojimi MBTI osebnostmi in plakati likov

Park Bo Ram je svoj glas posodila tako, da je zapela drugi OST drame, 'Want to Be Happy', v katerem je sodelovala tudi pri pisanju besedil. Je občutljiva baladna pesem, ki se začne z umirjenim kitarskim instrumentalom in ima močan orkesterski aranžma. Medtem besedila opisujejo nekoga, ki želi znova najti ljubezen in biti srečen, ne glede na pričakovanje, da se sreča lahko konča z razhodom.

Kyuhyun in Park Bo Ram sta bila prva umetnika, ki sta jih razkrila produkcija, ki sta sodelovala pri izdelavi OST-a. Pričakuje se, da se bo predstavilo več močnih in nadarjenih pevcev, ki bodo prepevali tudi uradne zvočne posnetke.

V primeru, da ste ga zamudili: 'Soundtrack #1' Park Hyung Sika in Han So Heeja, ki bo vključeval zvezdniške izvajalce, ki bodo prepevali OST

Han So Hee in Park Hyung Sik's 'Soundtrack#1' izdajata edinstvene drame

Da bi gledalcem omogočili kratek vpogled v dramo, so posnetki Han So Heeja in Park Hyung Sik predstavljen v videoposnetkih, ki so vzeti iz same drame.

'Soundtrack#1' pripoveduje ljubezensko zgodbo dveh najboljših prijateljev že 20 let, vendar se resnična čustva drug drugega naučita šele, ko nepričakovano ostaneta v isti hiši dva tedna. Za dramo je zadolžena režiserka 'Vincenza' Kim Hee Won.

Da bi ohranili glasbeni koncept drame, je produkcija namesto običajnih dramskih dražljivk izdala videospote za OST.

Poleg tega naj bi bila premiera romantične glasbene drame 'Soundtrack#1' v prvi polovici leta 2022.

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI: Han So Hee, Kim Tae Ri in Kim Hye Soo med igralkami, ki jih je treba gledati leta 2022 po mnenju strokovnjakov

Kaj lahko rečete o edinstvenih dražljivkah 'Soundtrack#1'? Delite svoje misli z nami v komentarjih!

Za več novic in posodobitev iz K-drame, K-filma ter slavnih oseb, imejte zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisal Shai Collins.