'One Direction: TV Special' bo končno debitiral nocoj na NBC ob 20:00 ET (uradni čas začetka)! Ali ste navdušeni nad dokumentarnim posebnim filmom, o katerem vsi govorijo že mesece? Bo vredno hype? V glavnih vlogah so kolegi Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles in Louis Tomlinson, posebna pa obljublja, da bo tako zabavna in vznemirljiva kot oktobrski 'One Direction: Where We Are - The Concert Film' - če ne, še več! Deloma dokumentarni in delno koncertni nastop bo to zagotovo eden največjih televizijskih dogodkov praznične sezone za vso družino. Izvedite, kje si lahko ogledate prenos v živo tukaj nocoj!

Kaj lahko pričakujemo za nocojšnji televizijski dogodek 'One Direction: The TV Special'? Glede na TV Guide, 'Pogled na priljubljeno fantovsko skupino One Direction in njene člane.'

Ni priročno priti pravočasno do televizorja? Ni problema, pokrili smo vas s povezavami za prenos v živo za dostop do celotnega dogodka »One Direction: TV Special« 2014 na spletu s klikom tukaj , tukaj oz tukaj (ena povezava lahko deluje preko druge zaradi regionalnih omejitev)!Ob praznovanju prazničnega časa, ko se božična drevesa, luči in okraski pojavljajo po vsej državi, je 'One Direction: TV Special' odlično darilo za oboževalce 1D po vsej Ameriki in po vsem svetu! Bodo Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles in Louis Tomlinson še enkrat osvojili svoje trdovratne oboževalce?

Ne zamudite neverjetnega dokumentarnega filma nocoj ob 20:00 ET (uradni začetek) na NBC!

Spodaj si oglejte te video predoglede iz zakulisja novega posebnega dokumentarca NBC One Direction, vključno z izvedbo uspešnic 'Story Of My Life' in 'Little Things':

Vsekakor se je marsikaj veseliti!

ZDA danes izbere nocojšnjo posebno ponudbo kot najboljšo izbiro za ogled v torek zvečer in razloži 'Ekipe NBC z One Direction za ta dokumentarni film iz zakulisja, uprizorjeno komedijo in glasbo, ki spremlja skupino na turneji po Južni Ameriki in v snemalni studio, z postanek na Floridi za poseben koncert za nekaj izbranih oboževalcev. Z drugimi besedami, to je ura One Direction, kar je bodisi vse, kar morate vedeti, ali več, kot želite slišati.' The L.A. Times se strinja in napiše: »Člani skupine One Direction - Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles in Louis Tomlinson - predstavljajo svoj prvi televizijski program na omrežni televiziji, ki zagotavlja odkrit pogled na skupino prek dokumentarcev in posnetkov nastopov, posnetih z juga. Ameriški del njihove nedavne turneje.'

Glede na New York Daily News , 'One Direction so en dan po najbolj kontroverznem dogodku v karieri posneli svoj prvi televizijski special. 17. novembra je Matt Lauer sprožil nevihto, ko je med 'The Today Show' vprašal, ali pogrešani član Zayn Malik ne more priti na intervju zaradi težav z zlorabo substanc. Drugi fantje so rekli, da ima trebušno gripo. Štiriindvajset ur pozneje se je Malik ponovno pridružil svojim štirim soigralcem in po besedah ​​producenta posebnega, Bena Winstona, je nastopil igralsko. 'V tej zgodbi ni bilo nič,' pravi Winston. 'Samo Matt je poskušal narediti naslov, kar je škoda. To so fantje z zavitimi glavami, ki so v celoti odgovorni.' To je podoba, ki jo Winston in skupina upata ponovno vzpostaviti z 'One Direction: The TV Special', ki bo na sporedu v torek na NBC ob 20. uri.

'Poleg posnetkov v živo z vstalim Malikom, enourni program vsebuje tudi komedije, nekaj interakcij z oboževalci in utrinke njihove turneje v začetku letošnjega leta po Južni Ameriki. Ta zadnji element vključuje potovanje fantov do kipa Kristusa Odrešenika v Riu, ki se skoraj ni zgodilo. 'Želeli so videti eno od čudes sveta, a kmalu ugotoviš, da ne morejo zapustiti hotela, saj je zunaj na deset tisoče oboževalcev,' pravi Winston. Nenadoma je Winston dobil idejo, da fante zatakne v hotelski kombi za kruh in jih pretihotapi na mesto. 'Bilo je samo pet fantov, jaz in kamera,' pravi Winston. 'Ni bilo oken in zraka. In v Riu je vroče. Imeli so približno pet minut miru, preden so otroci izvedeli, in morali smo oditi od tam.' Posnetki oddaje v živo dajejo skupini prvo priložnost, da v živo izvede pesmi z novega albuma 'Four'. Klubsko okolje za snemanje v Orlandu je tudi redko. 'To je bolj intimno kot druge oddaje, kjer je 80.000 ljudi,' pravi Winston,' piše NY Daily News.

Oboževalci 1D in radovedni gledalci, nam sporočite, kaj menite o NBC posebnem v spodnjem razdelku za komentarje!