Lee Min Ho in Kim Go Eun sta ljubezen in usodo postavila na drugo raven. Njuni prizori poljubljanja prevzamejo svetovni splet, njuna kemija pa presega pričakovano.

GLEJ: Lee Min Ho(Foto: Twitter, Instagram)
GLEJ: Lee Min Ho's - All I Want Is Your Kiss - Kim Go Eun v filmu 'Kralj: Večni monarh' v zakulisju

Ali se strinjate, da je Lee Min Ho res dober v prizorih poljubljanja? Ko ji je kralj Gon v 12. epizodi poljubil Jung Tae Eul na vrat, je gledanost skočila v nebo. Prizor je postal viralen in uporabniki interneta ga še vedno ne morejo preboleti.

Zdi pa se, da sta se med celotnim prizorom počutila bolj udobno, se zabavala in povezala po kopici draženja, ki sta si jih delila na zaslonu.Zakaj ne bi podoživeli trenutkov in si ogledali te prizore poljubljanja? Sporočite nam, kaj mislite!

Dokaži s poljubom

Posneto v 5. epizodi, kjer je Jung Tae-Eul (Kim Go Eun) prvič prispel v Kraljevino Korejo. Lady Ok-Nam ji pusti spati na enem od najbolj oddaljenih koncev v palačnih dvoranah, a kralj Gon (Lee Min Ho) najde pot v sobo skozi teraso, da bi bil z njo. Zbadala jo je, če ve kaj o zmenkih – no, pokazal ji je, kaj je dobil s poljubom!

Zakon poljubljanja

Posnet v 9. epizodi je kralj Gon izrazil svoje občutke, da bi zapustil Jung Tae Eul v njenem svetu. Želel jo je odpeljati v svoje kraljestvo, vendar je zavrnila. Skrbi za očeta, prijatelje in življenje, ki ga ima.

kralj Gon:

Mislim, da te bom zelo pogrešal

Ne moreš z mano?

Ne moreš živeti z mano? V mojem svetu?

Žalosten poljub

Posnet v 10. epizodi, King Gon potuje tudi v najtežjih časih, da bi Jung Tae Eul povedal, da jo ljubi. Podaril ji je modri cvet delfinija, ki simbolizira dostojanstvo, milost in spomin. Poljubil je Jung Tae Eul in izginil.

Kim Go Eun je postala čustvena v tem delu, kjer je še naprej jokala ob gledanju svojega prizora na monitorju.

Poljub na vrat

Posneto v 12. epizodi, Jung Tae Eul počiva v mojstrovi komori. Pekoča brazgotina daje King Gonu bolečino, ki jo Jung Tae Eul skrbi, če ima tudi ona. Kralj Gon jo je dražil, da bi jo obglavili, Jung Tae Eul pa ji je ponudil vrat. Ne samo, da je bila presenečena, ampak vsi gledalci in spletni svet so bili čez luno. Oboževalci bi komentirali, 'poljub na vrat presega vse prizore poljubljanja,' in niso lagali!

Obljubljeni poljub

Posnet v 16. epizodi je kralj Gon odpotoval daleč in odprl vsa vrata v vesolju, da bi našel Jung Tae Eula. Žensko, ki jo ljubi, je poskušal najti tudi z negotovostjo, da se ga bo spomnila. Preprosto se premakne in nas znese z nog, ko vidimo, da se njegovo veličanstvo kljubuje možnosti, da bi bil s svojo ljubljeno.

Poljub ljubezni in usode

Posnet v 16. epizodi je King Gon pripeljal Jung Tae Eula v varnostno sobo, da preveri in izbriše vse posnete videoposnetke. Videli so sladke trenutke Jo Yeonga (Woo Do Hwan) in Seung Aha (Kim Yong Ji). Kralj Gon se je bolj prepričal, da so njihovi dramatični in polni ljubezni.