15. septembra je radijski medij KBS2 izdal novo Gospod in gospa posnetki, ki prikazujejo razgibano življenje čednega vdovca Leeja Young Guka, ki ga igra Kraljica in jaz igralec Ji Hyun Woo.

Izpostavilo je tudi njegovo zanimivo ljubezensko življenje, pa tudi njegova čudovita potencialna ljubezenska zanimanja, Park Dan Dan in Jang Gook Hee, ki ju igrata igralki Lee Se Hee oziroma Wang Bit Na.

KDrama Gospod in gospa Namigi na zapleteno ljubezensko življenje Ji Hyun Wooja, ki vključuje Lee Se Hee in Wang Bit Na

Nova vikend drama KBS2 je 14. septembra izdala nov nabor fotografij, ki prikazuje povezana življenja Lee Young Guka, Park Dana Dana in Jang Gook Heeja.(Foto: KBS)

'Gentleman and Lady' sledi zgodbi o vdovcu s tremi otroki, ki se sčasoma močno zaljubi v otroško vzgojiteljico.

Na novo objavljenih fotografijah je Lee Young Guk, izvršni direktor podjetja, delil iz oči v oči stik z živim mentorjem svojih otrok Parkom Dan Danom, kar vzbuja radovednost. Zelo občutena napetost, ki je obkrožala oba lika, je preplavila Young Guka in Dana Dana.

(Foto: KBS) (Foto: KBS)

Član produkcijske ekipe je pustil komentar o obeh igralcih. Rekel je: 'Ji Hyun Woo in Lee Se He sta pridno delala skupaj in se popolnoma vživela v svoja lika.'

(Foto: KBS) (Foto: KBS)

Po drugi strani pa je bila objavljena posneta fotografija Lee Young Guka in Jang Gook Heeja, ki sta nekdanja sošolca in tesna prijatelja, ki ju obdaja subtilno romantično vzdušje, ki je povečala radovednost.

Videli smo, kako uživata v svojem dragem in okusnem vinu, medtem ko se gledata z medom, ki jima je iz oči kapljal, kar potencialnim gledalcem vzpne srca od pričakovanja.

(Foto: KBS)

V primeru, da ste ga zamudili: Igralka 'Mystic Pop-up Bar' Park Ha Na se prelevi v seksi butlerja v novi drami z Ji Hyun Woo in Lee Se Hee + 'Gentleman and Lady' razkrije nov plakat

Produkcijska ekipa 'Gentleman and Lady' je komentirala kemijo obeh igralcev, 'Ji Hyun Woo in Wang Bit Na ustvarita srčni trenutek. Odnos dveh tesnih prijateljev se bo odvijal skozi celotno serijo, zato vas ponižno prosimo za podporo in pričakovanje.'

Produkcija in premiera 'Gentleman and Lady'

'Gentleman and Lady' je mojstrovina, ki sta jo ustvarila Shin Chang Seok in Kim Sa Kyung, ki jo producira G&G Production.

Del serije so tudi velika imena, kot so Ahn Woo Yeon, Park Ha Na, Kim Young Ok in Yoon Jin Yi.

'Gentleman and Lady' bo na sporedu 25. septembra ob 19.55. KST na KBS2.

PREBERI VEČ: 'Gentleman and Lady' deli nove posnetke, ki vključujejo Ahn Woo Yeon in Yoon Jin Yi's Overflowing Charisma + delite navdušenje nad sodelovanjem z Ji Hyun Woo in Lee Se Hee

Sledite KDramastars za več novic o Kdrami, KMovie in slavnih!

ICYMI, tukaj je najbolj pričakovano Gospod in gospa teaser :


KDramastars je lastnik tega članka.

Avtor Elijah Mully.