EXO Sehun je prišel na naslovnice, ko se je končno zelo pričakovano pojavil v 4. epizodi 'Now, We Are Breaking Up'!

Preberite, če želite izvedeti več.

'Zdaj se razhajamo' premaga osebni rekord gledanosti

S svojo vedno večjo slavo tako pri domačih kot mednarodnih gledalcih, Song Hye Kyo in Jang Ki Yong 'Now, We Are Breaking Up' vsak teden dosega nove ocene gledanosti.Romantična drama Song Hye Kyo in Jang Ki Yonga 'Now, We Are Breaking Up(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram)

V svoji zadnji oddaji, ki je bila predvajana 20. novembra, 'Zdaj se razhajamo', je 4. epizoda zabeležila povprečni odstotek 7,9, nove številke, ki so presegle prejšnji rekord 7,3 odstotka v 3. epizodi.

Drama je tudi v hudi konkurenci z MBC-jevim 'The Red Sleeve Cuff', v katerem igrata Junho iz 2PM in Lee Se Young. Serija je imela tudi v svoji četrti epizodi impresivno oceno 7,5 odstotka.

Zdaj razhajamo 4. epizodo(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram)

Zaradi velikega povpraševanja naj bi bila nova melodrama SBS v prihodnjih epizodah polna zanimivejših zapletov. Drama je že v 1. epizodi zadovoljila občinstvo, pričakovanja pa se povečujejo vsak teden, ko zgodba napreduje in se pojavljajo novi liki.

V primeru, da ste ga zamudili: 'Zdaj se razhajamo' 4. epizoda: Choi Hee Seo odkrije občutke Jang Ki Yonga za Song Hye Kyo

EXO Sehun zažge internet po uspešnem prvencu v Kdrami v filmu 'Now, We Are Breaking Up'

Težko pričakovani filmski čas za Sehuna iz EXO se je zgodil v 4. epizodi 'Now, We Are Breaking Up'. Idol-igralec se je poglobil v vlogo Hwanga Chi Younga, edinega sina gospoda Hwanga (Joo Jin Mo) in Hwanga. Chi Sookov (Choi Hee Seo) mlajši brat.

Njegov karizmatičen nastop je pritegnil pozornost gledalcev in jim med Sehunovo igralsko predstavo prilepili oči. Idol-igralec je pokazal svoje impresivne igralske poteze, v katerih so uživali oboževalci. Še preden je bila epizoda predvajana, se je #ActorSehun že uvrstil na seznam trendov po vsem svetu. Čeprav je večina oboževalcev videla njegovo igro skozi glasbene videospote EXO, so mnogi pohvalili Sehunov igriv nastop s Song Hye Kyo.

Zdaj, ko se je član skupine EXO veličastno vključil v dramo, je pričakovanje osredotočeno na razvoj njegovega značaja in kemijo z drugo igralsko zasedbo. Sehunova prisotnost v filmu 'Now, We Are Breaking Up' vzbuja zanimanje za mnoge.

EXO(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram)

Uradna stran drame na Instagramu je objavila fotografijo, na kateri Sehun drži svoj scenarij, kar nakazuje njegov preboj, ko je postal igralec v vzponu.

Medtem pa vsak petek in soboto ob 22. uri (KST) spremljajte epizode 'Zdaj se razhajamo' na SBS.

Oh Sehun si lahko ogledate tudi v prihajajočem filmu 'The Pirates: Goblin Flag', ki naj bi bil premierno prikazan v kinematografih februarja 2022.

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI:EXO Sehun bo končno nastopil kot Hwang Chi Hyung v 4. epizodi 'Now, We Are Breaking Up'

Kaj lahko rečete o Sehunovem prvem nastopu v SBS 'Now, We Are Breaking Up'? Delite svoje misli z nami v komentarjih!

Za več novic in posodobitev iz K-drame, K-filma ter slavnih oseb, imejte zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisal Shai Collins.