V 15. epizodi 'Itaewon Class' je Park Sae-ro-yi končal v prometni nesreči, enaki usodi, kot se je zgodila njegovemu očetu v začetnem poglavju drame. Tolpa je premagala Geun-Sooja, ko se je skušal boriti z njimi. Geun-Won je, kot je bilo načrtovano, čakal, da moški ubijejo Sae-ro-yija. Geun-Soo je kontaktirala Seung-Kwona. Ko je Geun-Soo spet padel na tla, je zavpil po telefonu in Seung-Kwonu povedal, da ju ugrabijo. Nekaj ​​minut kasneje so moški zaslišali sireno in so se vsi vrnili do avtomobila in zapustili Sae-ro-yija, misleč, da je mrtev. Tolpa je pobegnila iz kraja in s seboj pripeljala Geun-Soo in Yi-Seo.

Sae Ro-Yija so hitro odpeljali v bolnišnico, saj so ga zdravniki poskušali oživiti. Seung-Kwon je stopil v stik z gospo Kang skupaj z g. Ohom in Soo-Ah je prišel v bolnišnico. Medtem ko so vsi čakali na zdravnike, je Seung-Kwon zapustil bolnišnico in se vrnil z dokumenti. G. Oha je obvestil le o slikah, ki jih je dobil iz nadzornega zapisa CCTV, kjer je bil Yi-Seo sprejet in ugrabljen. Ni povedal policiji in je rekel g. Oh, da se želi najprej poravnati, saj pozna ugrabitelje.

Novica o Sae-ro-yiju je doživela nesrečo in v bolnišnici dosegla predsednika Dae Heeja. Poskušal je poiskati Geun-Soo, vendar ga ni nikjer. Situacija je predsednika Dae Heeja spodbudila k razmišljanju.Medtem je Guen-Won s svojimi možmi pripeljal Yi-Seo in Geun-Soo v skladišče. Povezal jih je in z Geun-Soo je delil frustracije, zakaj se je odločil biti v Jangga Co. in zapustil Yi-Seo s Sae-ro-yi. Guen-Won je sovražila Yi-Seo, saj ga je to pripeljalo v zapor tega, kar ona ve.

Zdravniki so svetovali gospe Kang in ostalim, saj je Sae-ro-yi na varnem in okreva po možganskih poškodbah in zlomih kosti. Ko je bil v nezavesti, je sanjal o očetu, ga objel in govoril o njunih veselih spominih na preteklost. Svoje težave je delil z očetom. Oče ga je vprašal, v čem uživa, na kar je Sae-ro-yi povedal, da je spoznal dobre prijatelje, ki se jih je naučil ceniti.

Med hojo je Sae-ro-yi očeta vprašal, kam bodo šli. Oče ga je nato vprašal, če želi počivati ​​skupaj z njim. Sae-ro-yi je spet objel očeta in rekel, da želi živeti srečno življenje s svojimi dobrimi prijatelji, ter mu rekel, da se je odločil živeti. Oče se mu je nasmehnil in Sae-ro-yiju povedal, kako ponosen je. Nato je hodil, ko je Sae-ro-yi gledal očetovo izginotje.

V drugem prizoru je Seung-Kwon končal na policijski postaji, ko jim je pokazal slike in podplut obraz. Prišla sta Hyun-Yi in Soo-Ah in ga vprašala, kaj se je zgodilo. Ženske so takrat vedele, kdo stoji za nesrečo in kdo je vzel njihove prijatelje.

Naslednji dan je Soo-Ah srečal predsednika Dae Heeja in mu pokazal slike Geun-Won, ki nosi veliko torbo. Opisala je, kako je njegov sin šel po temni poti. Soo-Ah je nadaljeval, da je opustitev predsednika Dae Heeja pripeljala do tega, da je Geun-Won naredila grozne stvari. Predsednik jo je prosil, naj pripravi načrt. Soo-Ah se ni strinjal in ga obtožil istega, kot je storil, ko je bil Sae-ro-yijev oče ubit, preden je izročil njeno odstopno pismo.

Ko je nameravala iti ven, je izročila posneto datoteko vseh skritih anomalij družbe Jangga Co. Sae-ro-yi je predsedniku Dae Heeju povedala, naj ne prikriva incidenta. V bolnišnici se je Sae-ro-yi zbudil in močno jokal. Seung-Kwon je z žalostjo in olajšanjem pogledal svojega prijatelja.

Medtem je Geun-Won kontaktiral svojega očeta in povedal naslov skladišča. Geun-Won mu je rekel, da bo končal vse in zagrenil življenje Sae-ro-yija. Tolpa se je srečala z Geun-Won in tam so nameravali ubiti Yi-Seo. Geun-Won je Sae-ro-yiju poslal sporočilo, da le njegov oče ve, kje je Yi-Seo.

Geun-Soo je udaril Geun-Wona v glavo, ko je vstopil v sobo, s čimer je Yi-Seo in njemu dal možnost, da pobegneta. Geun-Won je poskušala vstati in iti za njimi. Zunaj skladišča je tolpa obkolila Geun-Soo in Yi-Seo. Tokrat jim je Geun-Won rekla, naj ubijejo Yi-Seoja. Geun-Soo je držala prečko kot obrambo, medtem ko je Yi-Seo pobegnil. Tolpa je začela zbijati Geun-Sooja, saj je bil številčen.

Sae-ro-yi se je v njegovi hiši soočil s predsednikom Dae Heejem in prosil za skrivališče Geun-Won. Predsednik ga je nato prosil, naj poklekne pred njim. Ko je to storil, je predsednik Dae Heel predal naslov.

Sae-ro-yi je razmišljal o bojih, s katerimi se je moral soočiti on in prijatelji, da bi premagal Jangga Co. Tokrat je bil pripravljen požreti svoj ponos na žensko, ki jo ljubi.