Ljudje iz FOX-ovega 'Empire' so pravkar izdali nov predogled za 'Unto The Breach' naslednjo sredo in jasno je, da je to epizoda, ki je ne želite zamuditi. Kot pojasnjuje Jussie Smollett, ki igra Jamala, '[9. epizoda] je takrat, ko stvari začnejo resnično zadeti oboževalce!' Gostujoča igra z Estelle in Juddom Nelsonom v filmu 'Unto The Breach' bo med vsemi Lyoni izbruhnila drama. Oglejte si spodnji videoposnetek s predogledom 'Unto The Breach' (S01E09) za nekaj povsem novih spojlerjev 1. sezone 'Empire'!

Finale 1. sezone 'Empire's' se hitro bliža, 9. epizoda pa kaže, da se serija FOX v naslednjih treh epizodah sploh ne bo upočasnila. Oglejte si izjemen predogled 'First Look' za 9. epizodo, imenovan 'Unto The Breach', da vidite, kaj lahko pričakujete naslednjo sredo! Opozorilo: pred nami glavni spojlerji prve sezone!

V videoposnetku za predogled 'First Look', 'Terrence Howard, Taraji P. Henson in Jussie Smollett govorijo o Anikinem maščevanju, Jamalovi igri moči in Andrejevem razpotju. Povsem novo SRED 9/8c 4. MAR!'

'Lucious, ona te igra. Dela z Berettijem. Povej mu, Booboo Kitty,« se posmehuje Cookie, ko kliče Aniko o njeni skrivnosti zabadanja v hrbet.

'Vse je vojna. Beretti poskuša loviti naše umetnike,« pojasnjuje Taraji P. Henson.

Nato vidimo Luciousa, kako se jezno sooča s svojim tekmecem Berettijem. 'Ti si začel. Zdaj ga bom končal,« opozarja.

Jussie Smollett nato razloži situacijo, v kateri je podjetje, in pravi: »V letu 109 začnemo videti popoln kaos v podjetju, Beretti pa prihaja za nami. Res vidiš, da je družina svoje razlike pustila ob strani.'

Čeprav se drama v družini še naprej gnije, so Lyonovi neomajni v želji, da bi rešili podjetje. »Gledam, kako se moja družina združuje, da bi branila, kar je naše. Vsi stojijo in me podpirajo. To je neverjeten trenutek,« pravi Terrence Howard.

'Jamal prime bika za rog in Luciousu resnično pokaže, da je sposoben narediti stvari, ki jih je naredil Lucious,' razlaga Smollett. Bi lahko končno prišel njihov preboj (in Luciousovo sprejemanje Jamalove spolnosti)?

Potem pride morda najbolj dramatično razodetje od vseh.

'Na začetku epizode Andre neha jemati zdravila,' pravi Trai Byers o svojem liku. 'To je res začetek Andrejevega popolnega zloma,' dodaja Jussie Smollett.

Obstajajo različni primeri napovedovanja njegovega velikega preloma, začenši od zgodnjega začetka serije. 'Stres je bil prevelik, da bi ga lahko prenašal, saj je poskušal živeti v skladu z očetom [in] bratoma, ki imata toliko talenta,' pravi Howard.

Trai Byers nadaljuje: 'Zadnji prizor z Andrejem in Luciousom je brez prepovedi, stari Lyon proti mlademu Lyonu. To je vojna. Vse prihaja ven - postane eksplozija.'

'Nehaj se prepirati!' Lucious vpije, ko je Andre zadržan v zadušitvi.

Ste pripravljeni na lyonsko vojno? To bo neverjetna in vznemirljiva epizoda!

Kaj bi se še morali veseliti v filmu 'Unto The Breach'? Opozorilo: prihaja vam več spojerjev za 9. epizodo!

Kot smo že poročali, v 9. epizodi 1. sezone 'Unto The Breach', 'Cookie napoveduje vojno Aniki, potem ko je odkrila veliko, zabodeno skrivnost, ki jo je skrivala punca njenega bivšega moža; obenem se Lucious sreča z dolgoletnim tekmecem; in Jamal se druži s slavnim umetnikom, ko on in njegovi bratje sprejmejo drastične ukrepe, da rešijo Empire Entertainment,« povzema povzetek TV Guide.

Spodaj si oglejte promocijski predogled 1. sezone 'Imperij', za še več spojlerjev!

Kaj bo še razkrito v 9. epizodi uspešnice FOX? Kaj menite o najnovejšem predogledu in spojlerjih? Ste pripravljeni biti priča 'vojni' Lyona? Sporočite nam svoje mnenje v razdelku za komentarje!