Konec glavne zgodbe je prispel v Romantična zdravnica, učiteljica Kim « in čeprav so nekatere njegove izbire pametne, se večinoma zdi kot hiter zaključek tem, ki potrebujejo malo več. Po drugi strani pa, če ste se veselili pestnega boja med Yoon-wanom in učiteljico Kim, lahko to izbrišete s seznama želja. Skratka, konec ponuja tisto, kar bi razumno lahko zelo dobro.

' Romantična zdravnica, učiteljica Kim « je bila kot serija precej osredotočena na čustva in moralne boje. Pri tem se ni vedno najbolje ukvarjal in o opustitvi njegovih najzahtevnejših konceptov sem že večkrat govoril. Ne glede na to so njeni ustvarjalci še vedno poskušali ohraniti to stalno temo in hkrati popuščati komercialnim zahtevam. Zadnja epizoda je vrhunec glavnega moralnega boja in predstavlja poraženega zlobneža.Yoon-wan ( Choi Jin-ho-I ) ni bil zanimiv antagonist in žal mi je za izgubljeni potencial igralca in moralni boj, ki bi ga prinesel nekdo manj risan. Mislim, da je njegov tihi poraz primeren in vesel sem, da se ne spuščamo v proces njegovega propada, vendar menim, da nekdo, ki je s svojimi dejanji prevzel tolikšen del serije, potrebuje več časa in pozornosti. Predvidevam, da se ustvarjalci temu preprosto izogibajo, saj je njegov lik preprost.

Obstajajo tudi druge teme, ki se ne obravnavajo, na primer In-beom's ( Yang Se-jong ) spremembe značaja in njegova ciljna zloraba Yeon-hwa ( Seo Eun-su ). Tega ne bi bilo mogoče rešiti v tako kratkem času, a nekaj zaprtja bi bilo lepo. Namesto tega gre dragocen čas za zelo nepotrebno prestrašeno poškodbo učiteljice Kim ( Han Seok-Kyu ). Epizoda se bori med dodajanjem novih stvari, da bi gledalci gledali do konca, in zapiranjem nekaterih starejših točk zapleta.

Kar se tiče raznih stvari, ki se končajo, je lepo videti, da se to zgodi, čeprav bi jih večina dram opustila. Izdaja Dr. Moon's ( Tae In-ho ) varanje se vrne in končno izvemo za presenetljivo nedramatično preteklo povezavo med predsednikom Sinom ( Joo Hyeon ) in učiteljica Kim. Morda je bilo pri slednjem še več, a pomanjkanje časa je to spremenilo.

Glavno zgodbo 'Romantic Teacher Doctor Kim' zapuščam z mešanimi občutki. Serija je vsekakor pomanjkljiva in kot gledalec sem zelo razočaran, ko vidim, da je padla iz zgodnje miline. Kot recenzent, ki ve, kako ta industrija obravnava zgodbe in kako ocene vplivajo na to, razumem, zakaj se nekaterim težavam ni bilo mogoče izogniti, vendar se mi pisanje vseeno zdi problematično. Konec koncev je serija zabavna, dobro odigrana in ponuja tisto, kar si večina gledalcev želi ogledati.

' Romantična zdravnica, učiteljica Kim « režira Yoo In-sik , napisal Kang Eun-kyeong in značilnosti Han Seok-Kyu , Yoo Yeon-seok , Seo Hyeon-jin in Kim Hong-pa .

vir: HanCinema