20. avgusta je MBC-jeva najnovejša romantična komedija 'Check The Event' (znana tudi kot 'Please Check The Event'), v kateri igrajo Bang Minah iz skupine Girl's Day (bolj znana kot Minah), igralec 'Miška' Kwon Hwa Woon in ' Igralec Strong Woman Do Bong Soon' Ahn Woo Yeon.

Na novo izdani posnetki so prikazali nesmrtno ljubezen Minah in Kwon Hwa Woon drug do drugega.

Minah in Kwon Hwa Woon iz Girl's Day delita en vrtoglavi poljub v 'Check The Event'

Posebna drama MBC-ja 'Check The Event' je napolnila zaslon s čudovito pokrajino otoka Jeju skupaj z osvežujočim in domiselnim parom Ha Song Yi in Park Do Kyeom, ki ju igrata Minah iz Girl's Day oziroma Kwon Hwa Woon.(Foto: MBC) (Foto: MBC)

Tako kot mnoga druga razmerja se je ljubezen obeh likov soočala s številnimi boji in stiskami, kar je na žalost povzročilo ločitev.

V primeru, da ste zgrešili: V ZANKI: Oglejte si najnovejše K-drame in epizode, ki si jih lahko ogledate ta teden

Na novo izdanih posnetkih sta si Minah in Kwon Hwa Woon iz Girl's Day delila srčno utripajoč poljub, ki je ukradel pozornost gledalcev in jim tudi razbil srce.

(Foto: MBC)

Zanimivo je, da objavljeni posnetki očitno kažejo njuno nesmrtno ljubezen drug do drugega. Ko nekdanja zaljubljenca sedita drug čez drugega, je ljubezen, ki je ostala po razhodu, še vedno čutiti.

(Foto: MBC)

Fotografije, ki so ujeli dotikanje ustnic obeh oseb, so gledalcem tako vznemirljivo in vrtoglavo pospeševale srčni utrip.

(Foto: MBC)

MORDA VAM BO: Namgoong Min pokaže svoje odlične sposobnosti kot elitni posebni agent v novem teaserju 'The Veil'

Produkcijska ekipa 'Check The Event' je povedala, da poljub med Song Yijem in Do Kyeomom veliko pomeni: 'To bo ključni prizor, kjer boste lahko uganili, kakšna je iskrenost drug drugega, čeprav sta se razšla. Prosim, dajte veliko ljubezni in podpore Song Yiju in Do Kyeomu.'

Pričakovanja oboževalcev in gledalcev o tem, kakšna sprememba se bo zgodila med bivšima zaljubljencema, so povečana.

Spojlerji 2. epizode 'Preveri dogodek'

V pilotni epizodi drame so bile spremembe v odnosu Ha Song Yi in Park Do Kyeoma jasno očitne. Med potovanjem sta si oba risala črte, pazila, da je drugi ne bi prestopila in obema spravljala v nerodnost.

Po prihodu na osupljivi otok Jeju je vročeglavi Song Yi pil s čudovitim turističnim vodičem potovanja Seo Ji Gangom, ki ga igra igralec Ahn Woo Yeon.

V predogledu druge epizode se Song Yi zbudi v sobi Ji Ganga, ne da bi se spomnil, kaj se je zgodilo prejšnjo noč. Ko se poskuša vrniti v njuno sobo, jo nekdanji ljubimec Do Kyeom ujame.

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI: 'Lovers of the Red Sky' spusti tretji teaser, ki prikazuje zapleteno romanco Kim Yoo Junga, Ahn Hyo Seopa in Gong Myunga

Moška v življenju Song Yija sta se v trenutku srečala in napetost med njima je nedvomno očitna.

V osrčju otoka Jeju se pripravlja potencialni ljubezenski trikotnik, ki povečuje navdušenje in pričakovanje gledalcev.

'Preveri dogodek' produkcijski in datum izdaje

MBC-jevo posebno dramo 'Check The Event', v kateri igrajo Minah iz Girl's Day, Kwon Hwa Woon in Ahn Woo Yeon, režirajo režiserja Kim Ji Hoon in Lee Han Joon skupaj s scenaristom Kim Tae Joo.

Dramsko serijo producirata Big Ocean Entertainment in Supermoon Pictures, pripoveduje pa zgodbo o dveh nekdanjih zaljubljencih, ki sta se pretvarjala, da sta spet skupaj, potem ko sta se pobratila na potovanju para na otok Jeju.

(Foto: MBC)

Lee Jin Hyuk, Nam Kyu Hee, Kim Young Sun in Kim Hee Chang iz UP10TION se bodo prav tako pridružili potovanju parov na otok Jeju.

MNOGO VAS ZANIMA: 'Police University' razkriva poseben plakat z B1A4 Jinyoungom in f(x) Krystal's Amazing Chemistry

2. epizoda 'Check The Event' bo na sporedu v soboto, 21. avgusta, na MBC ob 21.50. KST.

Na voljo bo tudi za pretakanje v iQIYI.

Oglejte si predogled 2. epizode 'Check The Event' tukaj:

Sledite KDramastars za več novic o Kdrami, KMovie in slavnih!


KDramastars je lastnik tega članka.

Avtor Elijah Mully.