Zdi se, da je Ciara že prebolela razhoda z bivšim zaročencem Future, saj naj bi se pevka 'I'm Out' vrnila v studio, da bi se osredotočila na ustvarjanje nove glasbe. Po nedavnih poročilih se zdi, da se mama samohranilka oddaljuje od domnevnega škandala varanja svojega bivšega raperja z njegovo stilistko turneje Tyrino Lee.

Ciarin zadnji glasbeni projekt je bil istoimenski album, ki je izšel leta 2013. Po poročilu Oglasna deska , je R&B diva nedavno na Instagramu posredno razkrila, da dela na novi glasbi.

Na fotografiji je bila Ciara z glasbenim producentom Polowom da Donom, s katerim je sodelovala pri svoji uspešnici 'Promise' iz leta 2006. Pevka je fotografijo na Instagramu pripisala: 'Late Night Studio Vibes With @polowdadon. #zoniranjeKo je Ciara naložila sliko, so se pojavili komentarji oboževalcev. En komentar se je glasil: 'To je res neverjetno. Tako sem vesela, da ste spet skupaj. Vidva res skupaj delata odlično glasbo.'

Glede na poročilo iz Oglasna deska , Polow da Don je sodeloval s Kelisom, Kelly Rowland, Jennifer Hudson, Nelly, Robin Thicke in Christino Aguilera. Najnovejši projekt producenta uspešnice je bil z Nicki Minaj za 'Anaconda'.

Delo na novi glasbi bi lahko Ciari pomagalo, da se premakne iz neprijetnega razhajanja z bivšim zaročencem Future. Nedavno poročilo iz Hollywood Take je dejala, da bi bil Ciarin razhod s Future morda dokončen, menda je raperju že vrnila svoj zaročni prstan v vrednosti 500.000 $.

Poročilo je dodalo, da bi Ciarino odločitev, da se za vedno razide s Future, lahko poslabšale podrobnosti, ki se še vedno pojavljajo o njegovem varanju.

Raper naj bi svoji stilistki turneje in domnevni ljubici Tyrini Lee kupoval letalske karte v prvem razredu in dizajnerske dodatke ves čas trajanja njune govorice.

'(Ciara) je za afero izvedela iz več virov v zadnjih tednih,' je dejal insajder, poroča Hollywood Take .

Vir je dodal: 'Ko se je obrnila na Future, so bili jasni dokazi o varanju. To očitno ni šlo le za eno noč.'

Ciara in Future sta se zaročila lani. Imata štirimesečnega sina Future Zahir Wilburn.

Glede na poročilo iz Dnevna pošta zaročnega prstana v vrednosti pol milijona dolarjev tudi pevka ni nosila, ko so jo pred kratkim opazili na pariškem tednu mode.