Chae Jong Hyeop deli misli o svojem novem liku v prihajajoči K-drami 'Love All Play', ko je krasil Harper's Bazaar Korea.

28-letni srčni izbranec se je za najnovejšo številko publikacije razkazoval s svojimi fantovskimi čari in si je oblekel elegantne ulične obleke.

(Foto: Harper's Bazaar Korea) (Foto: Harper's Bazaar Korea) (Foto: Harper's Bazaar Korea)

Od baseballa do badmintona v novi drami 'Love All Play'

Med intervjujem z Harper's Bazaar Chae Jong Hyeop razkrije več skrivnosti o svoji novi vlogi in jo primerja s svojo nekdanjo dramo 'Hot Stove League'.Vzhajajoča zvezdnica je pojasnila, da sta si lika popolnoma nasprotna kljub temu, da sta obe vlogi igrali profesionalna športnika.

Naj spomnimo, da je upodobil izkušenega igralca baseballa po imenu Yoo Min Ho v K-drami 2019 skupaj z Namgoong Minom, Park Eun Bin, Oh Jung Se in drugimi.

Medtem je prevzel vlogo igralca badmintona Park Tae Joona, ki v športu gleda le kot na delo, a se njegova strast vname, potem ko želi narediti vtis na žensko po imenu Park Ju Hyun.

(Foto: KBS)
Chae Jong Hyeop (Foto: KBS)
Chae Jong Hyeop

Cha Jong Hyeop govori o pripravah na 'Love All Play'

Čeprav to ni prvič, da se je Cha Jong Hyeop pojavil v K-drami s športno tematiko, je povedal, da je bil lik precej zahteven, in dodal, da se je »v smislu pripravljalnega procesa« bolj potrudil za slednjo vlogo. ' ki je v 'Love All Play.'

28-letni igralec je pojasnil, da je posnemal, kako se gibljejo in igrajo, vendar sem se želel obnašati kot oni 'čim bližje'.

Da bi popolnoma prikazal svoj lik kot igralca badmintona, je Cha Jong Hyeop povedal, da bo 'vadil vse, začenši s pravilnim načinom držanja loparja.'

Omenil je tudi svojo prejšnjo K-dramo in to, kako so se njegovi starejši pripravljali na 'Stove League', in dodal, da je 'tedaj med pripravami na to dramo nadoknadil moje pomanjkljivosti.'

V primeru, da ste zgrešili: Chae Jong Hyeop se pridruži Park Ju Hyun na igrišču za badminton v novi športni romantični drami

Žal je igralec razkril, da se je na snemanju lažje poškodoval.

Ob priznanju, da je 'badminton res težak', saj igralci uporabljajo vse svoje mišice, da se premikajo in to vedno znova ponavljajo, je omenil, da se je med vadbo poškodoval, vendar je to označil za 'izjemno zadovoljivo', zlasti ko je 'čutil naglico'. endorfinov med prizori tekem.

Igralska zasedba 'Love All Play', datum izida in kaj do zdaj vemo o novi drami Chae Jong Hyeop

(Foto: KBS Official Instagram)

Prihajajoča K-drama, ki jo vodi režiser 'Justice' Jo Woong in scenarist filma 'Jutri z vami' Heo Sung Hye, sledi zgodbi dveh posameznikov z različnimi perspektivami v badmintonu.

Kot že omenjeno, Park Tae Joonu primanjkuje zagona in misli na šport kot na službo, medtem ko nadobudni olimpijec Park Tae Yang, ki ga igra Park Joo Hyun, živi in ​​diha za badminton.

Fotografije »Hitrost, ki vam gre 493 km«.(Foto: KBS Drama Official Instagram)
Park Ju Hyun

Poleg dveh glavnih zvezdnikov, zasedba 'Love All Play' vključuje Kwon So Hyun, Seo Ji Hye, Kim Moo Joon, Jo Soo Hyang in druge.

Po besedah ​​a Korejski mediji , produkcijska ekipa namiguje na sinergijo igralske zasedbe in ugotavlja, da so prikazali 'neverjetno timsko delo' in bi se 'vedno pogovarjali o stvareh med seboj, debatirali in trdo delali, da bi naredili dobro dramo.'

Nova drama Chae Jong Hyeop bo na sporedu 20. aprila prek KBS2.

PREBERI VEČ: Posodobitev igralske zasedbe 2021: Kaj je naslednje za Song Kang, Han So Hee, Chae Jong Hyeop in ostale študente umetnosti univerze Hongseo

KDramastars je lastnik tega članka
Napisala Geca Wills