Po barvitih in duhovitih dražilnih plakatih je 'Ko rože cvetijo, mislim na luno' je v nizu novih osupljivih fotografij izdal prvi videz glavnih igralcev Byun Woo Seok in Kang Mi Na.

Byun Woo Seok in Kang Mi Na prikazujeta nesporno lepoto v fotografijah 'Ko rože cvetijo, mislim na luno'

Prihajajoča zgodovinska drama KBS2 'When Flowers Bloom, I Think of the Moon' sledi romantični zgodbi med Kang Ro Seo (Girl's Day Hyeri), aristokratom, ki poskuša preživeti konec s tem, da nezakonito proizvaja alkohol, in Nam Youngom (Yoo Seung Ho), velik inšpektor, ki živi svoje življenje z moralno pokončnimi načeli.

25. novembra je produkcijska ekipa drame izdala nov nabor fotografij z dvema zvezdnikoma, ki bosta igrala skupaj z Girl's Day Hyeri in Yoo Seung Ho.(Foto: KBS)

Na novo objavljene fotografije ujamejo sinhronizacijo Byun Woo Seoka in Kang Mi Na z njihovimi liki, ki ukradejo srca oboževalcev in bodočih gledalcev.

Byun Woo Seok prevzame vlogo čednega prestolonaslednika Lee Pyo. Odličen je tako v borilnih kot v likovnih veščinah, vendar ga knjige in študij ne zanimajo.

(Foto: KBS)

Lee Pyo je prestolonaslednik, ki se kljub strogi prepovedi nagajivo prikrade iz palače, da bi nezakonito pil alkohol.

Byun Woo Seok je oblečen v čudovit par oblačil, ki izžareva nesporen čar. Kljub svojemu bogastvu in moči je resnično srečen le, ko pije.

(Foto: KBS)

V primeru, da ste ga zamudili: Girl's Day Hyeri, Yoo Seung Ho, Byun Woo Seok in drugi prikazujejo navdušenje in sinergijo na njihovem novem branju dramskega scenarija

Po drugi strani pa ljubljeno hčer plemiške družine Han Ae Jin igra Kang Mi Na. Odraščala je kot lepa roža, ki je zacvetela spomladi.

Han Ae Jin jedo samo najbolj zdravo in najbolj okusno hrano in nosi samo visokokakovostna oblačila.

(Foto: KBS)

Ker jo njen oče Han Sang Woon (Lee Hwang Eui) tako zelo ljubi, je vedno dobila, kar je želela, in nikoli ni bilo treba storiti ničesar, česar ni hotela.

Kljub svojemu popolnemu življenju je zelo radovedna do okolice zunaj svoje družine in doma.

Pozornost je usmerjena v to, kakšen odnos bosta imela s Kang Ro Seo in Nam Youngom. Pričakuje se, da bosta drami dodala globino in moč s svojimi neprimerljivimi vizualnimi elementi in neverjetnimi igralskimi sposobnostmi.

Produkcijska enota 'Ko rože cvetijo, pomislim na luno' na Byun Woo Seok in Kang Mi Na

Produkcijsko osebje 'Ko rože cvetijo, mislim na luno' je oboževalce in potencialne gledalce dražilo z besedami: 'Lee Pyo bo zagotovo pritegnil pozornost gledalcev s svojo nenavadno postavitvijo alkoholičnega prestolonaslednika v času Joseona prepoved alkohola.'

(Foto: KBS)

'Prosim, bodite pozorni na njegove komične norčije, ki bodo dramo naredile zabavno in osvežilno,' so nadaljevali.

Po drugi strani pa je produkcijska enota pohvalila lik Kang Mi Na, Han Ae Jin, 'Mladostni sijaj in nepredvidljivost Han Ae Jina dodata drami globino. Prosim, dajte ji veliko zanimanja in ljubezni.'

(Foto: KBS)

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI: Zvezda 'Itaewon Class' Kwon Nara prikazuje brezčasno lepoto v novih dramah 'Bulgasal'

Poleg tega bo 'Ko cvetijo rože, mislim na luno' prvič na sporedu po zaključku drame 'Kraljeva naklonjenost' v ponedeljek, 20. decembra ob 21.30. KST na KBS.

ICYMI, tukaj si oglejte srčno razbijajočo dražljivko drame :

Spremljajte Kiltandkeeley za več posodobitev korejske drame!

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.
To je napisal Elijah Mully.