Song Hwa in njeni zdravniki so se po dolgem tednu dela v bolnišnici odpravili na razkošen obrok. Vzpostavila sta dober delovni odnos in uživata v družbi drug drugega.

Ik-jun je preživel čas s svojim sinom U-ju v svoji najljubši trgovini s sendviči 'egg drop'. U-ju je verjetno odrasel fant. Ik-jun uživa v njunih majhnih skupnih trenutkih, večino časa pa preživi tudi s Song Hwa, ko skupaj jedo v svoji kliniki. Večina zdravnikov ima naporen teden z vsemi urniki operacij in sestanki.

Suk Hyung vedno nudi čustveno podporo vsem svojim pacientom. Zato ga zelo občuduje stalni zdravnik Chu Min Ha.Jung Won težko prepriča svojo mamo, da namerava postati duhovnik. Le do konca leta ima čas, da se pripravi in ​​opravi, kar je moral pred vstopom v semenišče. Rosa (mati Jung Wona) je bila žalostna, ko je vedela, da bo njen edini sin kmalu odšel. Ne bo mogla biti babica in ostaja sama, saj je večina njenih otrok služabnikov cerkve.

Jung Won je Song Hwa prosil, naj prevzame njegovo fundacijo, saj podpira ljudi, ki nimajo sredstev za zdravljenje kakršne koli bolezni. Pred odhodom v semenišče namerava urediti vse dogovore. Fundacija prejema veliko donatorjev, saj so del VIP pacientov polno zasedeni. Ik-jun trdo dela pri zdravljenju in uspešnih operacijah. Song Hwa je sprejel ponudbo, vendar je bil žalosten, ker je vedel, da bo Jung Won v prihodnosti zapustil bolnišnico.

Zdravnik Gyeon Chul je zelo zaljubljen v Jung Won, vendar skuša opustiti njeno prisotnost, čeprav Gyeon Chul vedno pomaga Jung Wonu na njegovem pediatričnem oddelku. Jung Won je zelo blizu svojim mladim pacientom. Skrbi ga, če se otroci poškodujejo, ko se uporabijo igle za intravenske injekcije ali injekcije zdravil.

Jung Wan je bil žalosten, ko jih je Ahn obvestil, da Ik-sun (njegovo dekle) zapušča Korejo na mednarodni študij v Angliji. Štipendija je tri leta, kar pomeni, da se še dolgo ne bosta videla. Ik-sun se ne želi kmalu poročiti.

Rezidenčni zdravnik Do Je Hak reši enega od svojih pacientov, ki je želel umreti, in zanika zdravniško pomoč. Ne more mimo razmišljanja o tem, kaj se bo zgodilo, če bolnik umre. Tudi glavni zdravnik Cheon noče storiti ničesar. Je Hak je poiskal nasvet pri Jung Wanu in ta mu je rekel, naj vztraja pri vseh svojih prizadevanjih, da bi rešil pacienta. Je Hak je pokleknil in bolnika prosil, naj vzame zdravila za preživetje. Smilil se je sam sebi, toda ostali zdravniki so mu ploskali.

Ta teden je skupina zaigrala pesem, ki govori o ljubezni in upanju. Tokrat Jung Won poje del pesmi in Ik-jun je bil vesel, ko je videl, da je njegov prijatelj odprl svoje misli o Gyeonu Chulu.

Suk Hyungova mati želi slediti svojim načrtom, da se loči od predsednika Yanga. Ko se odvetnik odpravlja na sodišče, je bil predsednik Yang sprejet v bolnišnico zaradi raztrganega živca aorte. Suk Hyung se je pridružil Jung Wanu, ko sta delala na operaciji. Je v komi in je majhna verjetnost, da bo živel. Suk Hyungova mati se je odločila, da ne bo nadaljevala z ločitvijo.