eno(Foto: Naver)

Slavno ameriško podjetje za produkcijo grozljivk 'Blumhouse Production' (v nadaljevanju Blumhouse) je svojim korejskim oboževalcem naročilo, da ustvarijo korejski naslov za novi film. Prav tako so kot nagrado izdali celo pokal iz čistega zlata.

Universal Pictures, ki uvaža in distribuira Blumhouseovo novo delo 'FREAKY', je dejal: 'Korejska različica Blumhouseovega novega dogodka za ustvarjanje naslovov 'Show Me The Title' bo od 20. na strani dogodka CGV.'

eno(Foto: Naver)

Za ta dogodek, če se prijavite za naslove s komentarji, je za prvi krog izbranih 5 naslovov, ki so bili zelo priporočeni, in 5, ki sta jih izbrala Universal Pictures in CGV. Nato jih bo z glasovanjem izbranih pet, končni naziv pa bo objavljen na noč čarovnic 31.Končni naslov, izbran kot prvo mesto, bo neposredno izbral režiser Christopher Landon, ki je režiral 'FREAKY' in bo kasneje uporabljen kot uradni naslov v Koreji.

Prav tako bo prvouvrščeni protagonist prejel edino na svetu Blumhouse Trophy iz čistega zlata. Različne ugodnosti, kot so vstopnice za kino v predprodaji, so na voljo tudi za prvih 10.000 ljudi, ki so sodelovali v obdobju prijave.Ustanovitelj Blumhousea Jason Blum je v videu, objavljenem skupaj z napovedjo dogodka, dejal: 'Iskreno sem hvaležen, da imam vedno rad in podpiram naše Blumhouse filme. Spoznajmo se spet v Koreji.'

eno(Foto: Naver)

'FREAKY' je komični slasher film o zgodbi o serijskem morilcu in navadni srednješolki, ki spreminjata telesi. Film je ponovno delo režiserja Landona v sodelovanju z Blumhouseom, ki je leta 2017 z Blumhouseovo nizkoproračunsko grozljivko 'Happy Death Day' dosegel 125 milijonov dolarjev na svetovni blagajni.

Po drugi strani je Blumhouse produkcijsko podjetje grozljivk, ki je izdalo uspešnice, kot sta 'Insidious' in 'The Purge' ter serijo 'Paranormal Activity'. Zlasti ima sloves po svoji sposobnosti ustvarjanja ustvarjalnih del z majhnim proračunom.