Bae Suzy še naprej navdušuje oboževalce s svojo igralsko močjo in osupljivimi vizualnimi elementi, ko krasi naslovnico Harper's Bazaar Korea.

Njen zadnji nastop na naslovnici revije maja 2021 praznuje njenih 11 let v industriji.

Bae Suzy za Harper's Bazaar Korea

Na seriji fotografij je 26-letna igralka izgledala šik v svoji čudoviti obleki, ko nosi ansambel Dior.Na naslednji fotografiji zvezda 'Start-Up' izžareva vzdušje dekleta iz sosednje hiše s svojo priložnostno obleko, oblečena v belo majico čez pleteni telovnik, v kombinaciji z širokimi jeans hlačami, medtem ko videz zaokroži s stanovanji z živalskim potiskom.

To je bilo deljeno tudi na Instagram Bae Suzy , ki je od tega pisanja zbrala 1,2 milijona všečkov in skoraj 6000 komentarjev.

PREBERI VEČ: Bae Suzy in Shin Dong Yup bosta vodila podelitev nagrad Baeksang 2021

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli 숮이 (@skuukzky)

Bae Suzy praznuje 11. obletnico

Med njenim klepetom z Harper's Bazaar ekipe, štirikratna zmagovalka Baeksang Arts postane odkrita, ko je spregovorila o svojih spoznanjih in razmišlja o svojih 11 letih v šovbiznisu.

Igralka 'Vagabond' je povedala, da se ji zdi, da čas hitro beži; omenila pa je tudi, da je namesto v preteklost pozorna na prihodnost in se bolj osredotoča na tisto, kar šele prihaja.

'Še vedno je videti kot včeraj, a mislim, da je ta čas že minil. Namesto tega se zdi, da me bolj skrbi, kako preživeti čas v prihodnosti, kot pa čas, ki je minil.'

Naj spomnimo, Bae Suzy je bila prvič predstavljena leta 2010 kot članica takrat priljubljene dekliške skupine gospodična A , poleg idolov Fei, Jia in Min.

Nato je postala igralka in debitirala v glasbeni najstniški drami KBS2 'Dream High'.

S svojo nesporno spretnostjo in lepoto je posnela več izjemnih dram in filmov. To vključuje njen prebojni nastop v filmu 'Architecture 101', kjer je upodobila vlogo Seo-Yeon, ki živi v preteklosti.

Ogromen uspeh filma ji je prinesel tudi naziv 'prva ljubezen naroda' - vzdevek, ki so ga dali nadobudnim zvezdnikom v industriji.

Poleg svojega melodramskega filma, ki velja za enega izmed desetih najbolj gledanih filmov v Koreji, je Bae Suzy uspela dobiti nekaj pomembnih dram, kot so 'While You Were Sleeping', 'Vagabond' in nedavno uspešnica tvN drama 'Start Up' skupaj z Nam Joo-Hyuk, Kim Sun-Ho in Kang Han-Na.

Bae Suzy govori o izzivih in o tem, kako ohranja pozitivno vzdušje

Ko se sooči s težko situacijo, Bae Suzy ohranja stvari pozitivne in se izogne, da se ne zatakne ali »ujeta v negativno razpoloženje«.

Živi po mantri 'življenje je prekratko' in se nauči ceniti in slaviti pomembne stvari v sedanjosti.

Kljub velikemu uspehu in imenovanju za eno najbolje plačanih igralk, Bae Suzy rada drži noge na tleh in zna vračati ljudem.

V prejšnjem članku jo pevka-igralka redno slavirojstnodnevna tradicija z donacijami v dobrodelne namene.

Združenje Life Share naj bi povedalo, da je njena skupna donacija neprofitni organizaciji dosegla okoli 359.000 USD ali 400 milijonov von, ki je bila uporabljena za zdravljenje bolnikov z neozdravljivimi boleznimi, kot sta levkemija in pediatrični rak.

V primeru, da ste ga zamudili: Bae Suzy Neto vrednost 2021: Evo, kako 'start-up' igralka zasluži svoje milijone

KDramastars je lastnik tega članka.

Napisala Geca Wills