Nekateri igralci (actor-idols) se bodo vrnili na male zaslone, da bi znova pokazali svojo vsestranskost kot izvajalci.

(Foto: Twitter račun Naeunove oboževalke)

Glede na poročilo SPOTV News 12. januarja bo idol in igralka Naeun končno nastopila v prihajajoči seriji 'Disqualified as Human'. Svojo zgodbo bo osredotočil na žensko v štiridesetih letih, ki obžaluje svoja pretekla leta. Počuti se, kot da v dvajsetih letih ni mogla preživeti svojega najboljšega življenja, na nasprotni strani pa se moški, ki je star sedemindvajset let, začne bati samega sebe iz strahu, da ne bo mogel. doseči stvari v življenju.

Po poročilu je Naeunova agencija Play M Entertainment objavila izjavo o njihovem izvajalcu, 'Naš umetnik Son Naeun je potrdil, da bo del prihajajoče drame 'Disqualified as a Human.'To bo prva dramska vrnitev Son Naeun po njenem lanskem nastopu v MBC-jevi romantični seriji 'Dinner Mate'.Pridružila se bo igralcem Ryu Jun Yeol, Jeon Do Yeon, Park Byung Eun, Jo Eun Ji, Kim Hyo Jin in Park Ji Young.

Medtem je Apinkov Naeun trenutno del priljubljene raznolike oddaje 'Camping Vibes' skupaj z zvezdo 'Parasite' Park So Dam, Solar iz MAMAMOO, Ahn Young Mi in komik Park Na Rae.

(Foto: Twitter)

Preberite tudi: POTRJENO: Park So Dam, da bo igral v novem filmu 'Ghost'

Pet zvezdnic išče skrite dele Južne Koreje, ki spominjajo na znane turistične destinacije v državah, kot so Nizozemska, Švica, Kanada in še več. Ko potujeta skupaj, se odpravita tudi na tabor, kjer se pogovarjata in delita naključne stvari o svojem delu in osebnih izkušnjah. Postane zdravilna oddaja za igralce in gledalce, saj se še naprej bolj spoznavajo.

Igralska zasedba je že našla novo vrsto prijateljstva. Njihove individualne edinstvene zgodbe občinstvo vedno pričakuje, saj so te zvezdnice imele priložnost raziskati in uživati ​​v času s svojimi soumetniki. Glede na to, da imata zunaj šova natrpan urnik, se uspeta zbrati in uživati ​​na potovanju, kjer lahko ustvarita na tisoče spominov. Izkušnje, ki jih je mogoče občutiti in izpolniti le v predstavi.

Po drugi strani pa prihajajoča drama 'Disqualified as a Human' še ni imela več napovedi glede vseh podrobnosti o vlogah, ki jih bo igralska zasedba upodobila, in urniku predvajanja.

Bodite pozorni, da boste izvedeli več o najnovejših posodobitvah v omenjeni drami.

Ste tudi vi navdušeni, da boste spet videli idola in igralko Son Naeun v njenem novem prihajajočem projektu?

Za več novic in posodobitev iz K-drame, K-filma ter slavnih oseb, imejte zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisal Shai Collins