Ahn Bo Hyun, znan po vlogi zlobneža v JTBC-jevem 'Itaewon Class', je pozornost gledalcev pritegnil s svojo prilagodljivo igro. Večina ljudi ga vidi kot izkušenega umetnika zaradi njegovih prejšnjih in prihajajočih velikih projektov. Toda ali ste vedeli? Preden je postal slaven, je moral Ahn Bo Hyun sprejeti različne službe, ki niso povezane z igralstvom, da bi se preživljal.

Ahn Bo Hyun deli svojo skromno karierno pot

Niso vse zvezdnice začele veliko in so se rodile s srebrnimi žlicami v ustih. Nekateri so morali ubrati različne poti, preden so pristali na svoji sanjski službi, Ahn Bo Hyun pa je eden tistih navdihujočih posameznikov, ki ni okleval, da bi poskusil delati dela, ki so daleč od njegovega trenutnega igralskega dela.

Yumi(Foto: TVING Official Instagram)

V svojem nedavnem gostovanju v oddaji 'Knowing Bros' je zvezdnik 'My Name' igralski zasedbi in javnosti povedal, da se je veliko trudil plačati življenjske stroške, preden je prišel v šovbiznis.Ahn Bo Hyun je priznal, da je imel veliko zaposlitev s krajšim delovnim časom, kot je delo v restavraciji, bencinski črpalki in raznašanju časopisov v Gangnamu.

33-letni igralec je leta 2014 debitiral v maščevalni seriji 'Golden Cross'. Toda v očeh gledalcev je postal opazen, ko se je pojavil v drami Song Joong Ki in Song Hye Kyo iz leta 2016 'Descendants of the Sun', kjer je igral vlogo vojaškega vojaka.

Ahn Bo Hyun(Foto: Instagram Ahn Bo Hyuna)

Kljub priznanju, ki ga je še naprej prejemal, plača Ahn Bo Hyuna še ni zadostovala za plačilo računov. Tako je naslednje, kar je storil, spet iskal zaposlitve za krajši delovni čas. Moški zvezdnik je dejal, da biti prepoznaven zaradi njegovih dram ni ravno enako, da bi imel dovolj denarja za vzdrževanje življenjskih stroškov.

Ahn Bo Hyun(Foto: Ahn Bo Hyun Official Instagram)

Še naprej je delil srce parajočo izkušnjo, ki jo je doživel, ko je začel delati na gradbišču.

Ahn Bo Hyun je omenil, da je bil v svojem krogu prijateljev v Busanu, njegovi domači provinci, Bo Hyun tako znan kot Song Joong Ki. Nekega dne, ko je bil zaposlen na gradbišču, so ga prijatelji poklicali na video. Ker sta bila njegova prijatelja, se je takoj odzval na klic. Toda nepričakovano se je izkazalo, da so njegovi prijatelji želeli pokazati svoje prijateljstvo z njim nekaterim prijateljem. Ko so ga videli, da nosi zaščitno čelado in dela na gradbišču, so vsi prijatelji Ahn Bo Hyuna utihnili.

MORDA BI VAM BILO VŠEČ TUDI: Status razmerja Ahn Bo Hyun 2021: Ali se igralec 'My Name' druži z nekom?

Zvezdnik 'My Name' Ahn Bo Hyun je začel ustvarjati svoje ime v zabaviščnem prostoru

Na srečo je Ahn Bo Hyun leta 2018 po trdem delu doživel stabilnost v svoji igralski karieri. Od njegove izjemne igre v 'Itaewon Class' do glavne moške v lastnih dramah v 'My Name' in 'Yumi's Cellls' je igralec končno prejel priznanje, ki si ga zasluži.

Ahn Bo Hyun(Foto: Dispatch_Style Official Instagram)

Pričakuje se, da bo Ahn Bo Hyun v prihodnjih mesecih prevladoval v industriji, od manjših vlog do tega, da postane eden od vodilnih mož v vzponu v Kdrami.

Pravzaprav je 3. novembra že potrjeno, da bo spet igral v novi seriji 'Vojaški tožilec Doberman' s svojo najnovejšo glavno damo Jo Bo Ah. Kdrama se bo z gledalci srečala v prvi polovici leta 2022.

V primeru, da ste ga zamudili: Potrjeno! Ahn Bo Hyun, Jo Bo Ah in drugi bodo zaigrali v novi K-drami 'Vojaški tožilec Doberman'

Kaj lahko rečete o navdihujočem potovanju Ahn Bo Hyuna? Delite ga z nami v komentarjih.

Za več novic in posodobitev iz K-drame, K-filma ter slavnih oseb, imejte zavihke odprte tukaj na Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley je lastnik tega članka.

Napisal Shai Collins.