Agencija Son Ye Jin, MSTEAM Entertainment, je popravila rekord v zvezi z domnevnim zaročnim prstanom, ki ga je igralka nosila med nastopom v 'You Quiz on the Block'.

Oboževalci z orloskimi očmi iščejo podrobnosti in posodobitve v zvezi s prihajajočo poroko zvezdnice 'Thirty-devet' s Hyunom Binom.

Naj spomnimo, 10. februarja, le nekaj dni pred valentinovim, sta zvezdnica Hallyu in južnokorejski srčni izbranec sporočila, da sta zaročena.Po dveh letih zmenkov se bosta Son Hye Jin in Hyun Bin zavezala marca 2022 na zasebni slovesnosti, ki bo potekala v Seulu.

Zanimivo je, da so gledalci, ko je igralka promovirala svojo prihajajočo rom-com serijo, na njenem desnem kazalcu opazili iskriv prstan.

S tem je javnost sprožila sum, da gre za zaročni prstan Son Ye Jin.

MSTEAM Entertainment odgovarja na govorice o zaročnem prstanu Son Ye Jin

Ker so se govorice še naprej širile, se je agencija Son Ye Jin lotila vprašanja in pojasnila, da ne gre za njen zaročni prstan.

Po poročanju medijev je MSTEAM Entertainment zanikal govorice in poudaril, da 'ni šlo za njeno zaroko niti za njen poročni prstan', ampak 'preprosto kos modnega nakita iz zaloge, ki se ujema z njenim slogom dneva.'

(Foto: News 1 Korea)
Son Ye Jin o You Quiz On the Block

V primeru, da ste zgrešili: Evo, kako Son Ye Jin opisuje prihajajočo poroko s Hyunom Binom + hvala oboževalcem za ogromno podporo

Med gostovanjem v estradni oddaji tvN je bila 39-letna igralka in kmalu nevesta videti sijoča, oblečena v obleko z dolgimi rokavi kamelje barve iz Lemaire, ki stane 1150 dolarjev.

Zanimivo je, da je čist videz polepšala z minimalističnim nakitom.

Čeprav agencija ni navedla, za katero znamko gre, je igralka ambasadorka znamke italijanske luksuzne modne hiše Valentino, medtem ko v svoji kdrami 'Crash Landing on You' pogosto nosi izvrstne kose nakita Swarovski, Chanel in Chopard.

Son Ye Jin razkrije svojo prvo ljubezen v 'You Quiz on the Block'

Son Ye Jin o You Quiz On the Block(Foto: tvN Instagram)
Son Ye Jin o You Quiz On the Block

Poleg govoric o zaročnem prstanu Son Ye Jin je bil še en vrhunec šova njena izjava o svoji prvi ljubezni.

Veteran gostitelj Yoo Jae Suk in Jo Se Jo sta igralko predstavila kot 'prvo ljubezen naroda'. S svojo lepoto, igralskimi sposobnostmi in da ne omenjam uspešnic Kdrame in filmov, ni dvoma, kako je 39-letna zvezdnica dobila ime.

Vendar pa med intervjujem Son Ye Jin odkrito pove o svojem odnosu s Hyunom Binom.

Na vprašanje o njeni prvi ljubezni je igralka razkrila, da je njena 'trenutna ljubezen moja (njena) prva ljubezen'.

Naj spomnimo, Hyun Bin je prvo javno razmerje Son Ye Jina. Na novo leto 2021 je korejski medij Dispatch objavil novico, da sta zvezdnika 'Crash landing on You' na skrivaj hodila osem mesecev.

(Foto: tvN Instagram)

Njune agencije so govorice hitro potrdile in ugotovile, da sta se 'spoznala prek svojih projektov, po koncu njune drame pa so se njuna pozitivna čustva drug do drugega razvila v romantično razmerje', kot navaja VAST Entertainment.

Kar zadeva agencijo Son Ye Jin, je vodstvo povedalo, da sta se 'razvila zanimanje drug za drugega in na koncu sta se družila.'

Zdaj igralka trenutno igra v svoji vrnitvi Kdrame 'Thirty-Nine' skupaj z Jeon Mi Do in Kim Ji Hyun.

PREBERI VEČ: ' Tiskovna konferenca devetintridesetih: Son Ye Jin 'Nervozna' za njeno vrnitev v Kdramo

KDramastars je lastnik tega članka.

Napisala Geca Wills