Ljubitelje Marvelovega 'Agenta Carterja' lahko čaka prijetno presenečenje ali pa grozljivo razočaranje. Čeprav še ni potrjeno, ali bo serija podaljšana ali odpovedana, nedavne govorice trdijo, da bo ABC objavil uradno izjavo prihodnji teden.

Po navedbah Pošta tveganega kapitala , obstaja velika verjetnost, da bo 'Agent Carter' podaljšan za 2. sezono. Čeprav serija ni izpolnila pričakovanj mreže, glede gledanosti, je bilo rečeno, da so ji izvršni producenti pripravljeni dati še eno priložnost.

Kot Kiltandkeeley Predhodno poročano, se je govorilo, da bo 2. sezona 'Agent Carter' odpovedana zaradi depresivne ocene. Iz načrtovane serije s 13 epizodami so oddajo zmanjšali na osem. Čeprav sta tako premierna kot tudi zadnja epizoda oddaje zbrali več kot 4 milijone ogledov, je oddaja še vedno pod odobravanjem v primerjavi z drugimi programi.Predsednik ABC Paul Lee pa je ostal optimističen glede prihodnosti šova. Zanimivo je tudi, da bi Hayley Atwell (Peggy Carter) nastopila v filmu 'Maščevalci: Ultronova doba.' Ta novica bi lahko spodbudila producente ABC, da podaljšajo serijo za drugo sezono.

Izvršna producentka 'Agent Carter' Tara Butters še ni izdala izjave o morebitni podaljšanju ali odpovedi oddaje. Butters pa je razkril, da so voditelji šova že imeli v mislih zaplete, če bi serijo obnovili.

Pogovor z Cinemablend Butters je razkrila, da se veseli razširitve trenutnega formata 8 epizod na 13 epizod. Povedala je tudi, da čeprav so oboževalci videli ostarele različice Peggy Carter v 'Captain America: The Winter Solider', serija ne bo kmalu zašla v druga desetletja. Povedala je, da je del čar 'agenta Carterja' ta, da je bila postavljena v povojno obdobje.

Govorilo se je, da bo omrežje objavilo, ali bo 2. sezona 'Agent Carter' odpovedana ali podaljšana pred pomladnimi počitnicami.