Korejske zvezdnice se od ameriških zvezdnic zelo razlikujejo po tem, da svoje zveze običajno ne razkrijejo ali javno objavijo že kar nekaj časa. Skrb je, da lahko postane par s sodobno zvezdnico povzroči dramo ali morda celo resen škandal, še posebej, če se ne izide. Zabavna industrija v Koreji se želi izogniti vsem tistim situacijam, zaradi katerih v tabloidih vidite ameriške zvezdnice.

Korejske zvezdnice sicer želijo dobiti blagoslov svojih oboževalcev, zato ni nenavadno, da zveza postane javna šele med poročno slovesnostjo ali tik pred dogodkom. Čeprav obstaja veliko korejskih zvezdniških parov, jih je nekaj izstopalo po tem, kako so se spoznali in kako so preživeli svoj poseben dan.

5 najboljših korejskih slavnih porok

Lee Byung-hun in Lee Min-jung

Ta korejski slavni par, poročen 10. avgusta 2013, je eden najbolj priljubljenih v Južni Koreji. Njuna poroka je bila spektakularna, z vsemi bistvenimi elementi korejske poroke, vključno z a Korejska poročna raca .Ne samo, da je bil tisk vključen v samo poročni obred, ampak sta se oba korejska dramska igralca Lee Min-jung in Lee Byung-hun odločila za tiskovno konferenco pred poroko. Oboževalci so bili navdušeni, da sta se ta dva čudovita človeka odločila, da postaneta mož in žena, in že sta razmišljala o tem, kako lep bo njun otrok. Dve leti po poroki sta dobila čednega sina in ostajata močan korejski par.

Jo Jung-suk & Gummy

Znani korejski zvezdnici Jo Jung-suk in Gummy sta svojo zvezo nekaj let skrivala do leta 2015. Gummy je neverjetno priljubljena pevka, Jo Jung-suk pa je igralec in vemo, da sta začela hoditi že leta 2013, čeprav ni bil javno objavljen do leta 2015.

Oktobra 2018 sta se na skrivaj poročila in to je postalo javno šele nekaj dni po osupljivi poroki. O sami poročni slovesnosti se je pojavilo nekaj podrobnosti. Znano je, da se zdi, da so korejske zvezdnice razmeroma skrivnostne, ko gre za njihovo osebno življenje, zato ni presenetljivo, da je ta par uspel svojo zvezo dolga leta skrivati.

Eugene & Ki Tae-young

V priljubljeni korejski drami z imenom 'Ustvarjanje usode' je Ki Tae-young spoznal Eugenea in ni trajalo dolgo, da sta ta dva postala predmet. Zdelo se je kot usoda zares, saj sta oba dala vedeti, da gledata naprej v prihodnost, ko sta začela hoditi in sta čutila, da je poroka zagotovo tisto, kamor gre.

Kar je še lepše pri tem poročenem korejskem zvezdniškem dvojcu je, da sta poročena že kar dolgo. Bilo je davnega leta 2011, ko sta se poročila in od takrat imata tudi otroke. Včasih je srečanje na snemanju televizijske oddaje ali filma tisto, kar resnično dosežeš konec knjige zgodb in v tem primeru je bilo srečno do konca svojih dni.

Ahn Jae Hyun in Goo Hye-sun

Čeprav je za poroke slavnih pogosto znano, da so spektakel in vključujejo druge močne pare z razkošnimi in dragimi medenimi tedni, je ta zgodba nekoliko drugačna. Ahn Jae Hyun in Goo Hye-sun sta se odločila, da bosta denar, porabljen za veliko poroko, podarila bolnišnici za otroke, bolnišnico pa sta obiskala tudi osebno.

Glede njune dejanske poroke vemo, da sta imela dokaj majhen poročni obred, ko sta se zavezala leta 2016. Par je pred tem posnel tudi nekaj slik poroke, da bi jih objavila v javnosti. To je bil res poseben dan za par, saj sta večino svojega časa v bolnišnici posvetila otrokom v stiski. Žal ta korejski par ni zdržal in septembra 2019 sta se uradno in pravno ločila.

Yoo Ji-Tae & Kim Hyo-jin

Oba modela sta se srečala na snemanju leta 2003 in ni trajalo tako dolgo, da je postala kemija med njima očitna. Yoo Ji-Tae in Kim Hyo-jin sta že leta 2006 javno objavila, da se družita, vendar se za razliko od mnogih drugih slavnih parov nista poročila takoj.

Šele leta 2011 sta se oba zavezala in sta se odločila, da bosta svoj privilegij uporabila tudi za pomoč drugim v stiski. Čeprav sta imela čudovito poročno slovesnost, sta se odločila, da bosta veliko denarja, ki sta ga prejela na poroki, namenila v dobrodelne namene. To je bil majhen način, da se povrnemo tistim, ki imajo manj sreče kot oni sami, in dajo blagoslove.