Pravilno odstranjevanje ličil je le ohranjanje čiste in sveže kože. Obstaja veliko možnosti, od micelarne vode do organskih čistilnih olj, ki lahko opravijo delo. Glede na to, koliko ličil uporabljate in vaš tip kože, je tukaj seznam 5 najboljših korejskih odstranjevalcev ličil za vas.

1. Innisfree Apple Seed Odstranjevalec ustnic in oči

Innisfree je večni favorit, ko gre za korejsko nego kože. Je nizka cena in široko dostopna. Njihov odstranjevalec ličil iz jabolčnih semen je eden izmed njihovih najbolje prodajanih. Je osvežujoča, vlažilna in kar je najpomembneje učinkovita, formula je uporabna za občutljivo kožo.Lahko ste brez skrbi, saj ne vsebuje mineralnih olj, sintetičnih pigmentov, živalskih sestavin, sulfatov in dišav, ste lahko prepričani, da je to varna možnost za vašo kožo.

2. Laneige vodoodporen odstranjevalec ustnic in oči

Laneige-jeva ultra-blaga formula je zasnovana tako, da vas ne raztrga, ko brišete ličila. Vsebuje vlažilne izvlečke aloe in izvlečke kamilice, ki kožo pomirjajo in ščitijo pred škodljivimi elementi.

Ko nežno in hitro odstranjujete ličila, formula ne draži oči, zato je varna za uporabo tudi na občutljivi koži okoli ustnic in oči.

3. Faceshop's Herb Day odstranjevalec ustnic in oči

Faceshopov odstranjevalec ličil je vodoodporen in vključuje tudi izvleček sladkega korena, ki brezhibno odstrani ličila. Naravne sestavine 'zelišča' v njihovem imenu naredijo izdelek nedražilen, ne pekoč in izjemno nežen za oči in ustnice. Tako je popoln za vse tipe kože.

Ta izdelek je posebej oblikovan za občutljivo kožo, zaradi česar je vaša koža gladka, svilnata in navlažena. Vodoodporna ličila za oči in obstojne šminke lahko zlahka zdrsnejo z enim samim potegom s tem odstranjevalcem. Upoštevajte, da pri odstranjevanju ni treba drgniti ali močno pritiskati. Ta izdelek je zelo priporočljiv, zelo dostopen in zelo dostopen.

4. A'PIEU mineralni odstranjevalec ustnic in oči

A'pieu Mineral Lip & Eye Makeup Removers je odstranjevalec ličil na vodni osnovi, ki je koži prijazen in primeren za težke uporabnike ličil z občutljivo kožo. Popolnoma odstrani ličila z oči, hkrati pa jih ohranja navlažene in sveže.

5. Bbia Soft nežen odstranjevalec ustnic in oči

Bbia Soft Gentle Odstranjevalec za ustnice in oči nežno obriše najbolj trdovratna vodoodporna ličila v enem preprostem koraku.

Ta hipoalergenski odstranjevalec ustnic in oči in njegova formula ne vsebuje parabenov, fenoksietanola, živalskih sestavin, mineralnega olja, umetne arome, umetnih barvil, GSO in benzofenona.Ta nežen odstranjevalec pusti vašo kožo čisto in osveženo.