Za tiste, ki ste navdušeni ljubitelji korejske drame, verjetno poznate besedo 'chaebols' in ko slišite to besedo, si pogosto predstavljate ljubezensko zgodbo o Pepelki, kajne?

Če niste seznanjeni s tem, kaj a chaebol je, odgovorimo na vašo radovednost. A chaebol je korejska beseda za ogromen družinski poslovni konglomerat. Pogosto se štejejo za družino elitnih in premožnih. Morda mislite, da se poroka s 'Chaebolom' lahko zgodi le v dramah, vendar se motite. Lahko se zgodi tudi v resničnem življenju!

Nekatere igralke so zadele jackpot in so poročene chaebols v resničnem življenju! Želite vedeti, kdo so te igralke? Oglejte si naš spodnji seznam in preverite, ali je na njem vaša najljubša igralka!Jun Ji Hyun

5 korejskih igralk, katerih možje so chaeboli v resničnem življenju

Igralka 'Legend of the Blue Sea' Jun Ji Hyun je poročena z uspešnim bankirjem pri Bank of America po imenu Choi Joon Hyuk. Ne le da je uspešen človek, ampak je tudi chaebol, saj je njegova babica znana oblikovalka hanboka Lee Young Hee, oče pa bogat bankir in največji delničar Alpha Asset Management. Par se pozna že od malih nog in živi v isti soseski. Vendar si nista bila blizu, dokler Choi Joon Hyuk ni zbolel pred nekaj leti, par pa se je zbližal, ko je za Choija poskrbel Jun Ji Hyun.

Hwang Jung Eum

5 korejskih igralk, katerih možje so chaeboli v resničnem življenju

Hwang Jung Eum je bila poročena s slavnim igralcem golfa po imenu Lee Young Don. Ne samo, da je slaven igralec golfa, ampak tudi lastnik in izvršni direktor podjetja za proizvodnjo jekla. Par se je zavezal 26. februarja 2016 in poroka je bila velik dogodek, ki so se ga udeležile znane osebnosti, vključno s Park Seo Joon, Ji Sung, Min Han Groo, Oh Yoon Ah in številnimi drugimi.

Žal se je par leta 2020 odločil za razhod.

POVEZANO: Hwang Jung Eum je vložil tožbo za ločitev od Lee Young Dona

Kim Hee Sun.

5 korejskih igralk, katerih možje so chaeboli v resničnem življenju

Kim Hee Sun se je zavezala s Parkom Ju Youngom leta 2007. Znano je bilo, da je Park Ju Young sin generalnega direktorja skupine Rak San. To podjetje sestavljata Rak San Housing, ki je gradbeno podjetje, in tudi Rak San Enterprise, ki je filmsko produkcijsko podjetje. Kim Hee Sun in Park Ju Young sta se spoznala prek tesnih prijateljev in ob srečanju sta pokazala zanimanje drug za drugega, nato pa sta začela hoditi.

PREBERITE TUDI: Kim Hee Sun deli svojo nepozabno izkušnjo med snemanjem znanstvenofantastične serije 'Alice'

Sem Yoo Jin

5 korejskih igralk, katerih možje so chaeboli v resničnem življenju

Im Yoo Jin in Yoon Tae Young sta se zavezala 14. februarja 2007. Spoznala sta se v televizijski drami 'On the Prairie' iz leta 2003 in začela hoditi. Yoon Tae Young je sin nekdanjega podpredsednika Samsung Electronics. Njuna družina je tako vplivna, da je bil na njuni poroki prisoten celo nekdanji predsednik Južne Koreje Lee Myung Bak.

Kim Hee Ae

5 korejskih igralk, katerih možje so chaeboli v resničnem življenju

Leta 1997 se je Kim Hee Ae zavezala z Lee Chan Jin, izvršnim direktorjem tveganega podjetja Dreamwiz. Lee Chan Jin je znan kot 'Korejski Bill Gates', saj je ustanovitelj HANCOM-a. Njegov korejski urejevalnik besedil se pogosto uporablja v korejščini. Leta 1996 je bil izvoljen za poslanca državnega zbora, a je odstopil šele po šestih mesecih. Par je zdaj blagoslovljen z dvema sinovoma in želi njuno razmerje ohraniti zasebno.